Digidexo.com

Hvordan avlaste Psoriasis artritt Pain

Psoriasis artritt oppstår når du har to medisinske tilstander samtidig: psoriasis og leddgikt. I de fleste tilfeller vil pasienten ha psoriasis og deretter utvikle leddgikt symptomer. Symptomer på psoriasisartritt inkluderer smerte og hevelse i leddene, hudlesjoner og varme opplevelser i leddene i kroppen. For å behandle smerte symptomer på psoriasisartritt, vil du trenger for å gjøre en avtale med legen din.

Bruksanvisning

Hold vekten under kontroll. Hvis du er overvektig, du kommer til å legge mer press på leddene. Spør legen din om en lav-fett diett er gunstig. Legen din kan også informere deg om de riktige øvelser for å lindre smerte.

Numb smerten med is. Plasser en ispose på de berørte ledd for 15 til 20 minutter. Gjenta hele dagen etter behov.

Tenk varme terapi for å lindre smerten. Varme bad og varmeputer kan slappe av felles og redusere smerte. Du kan også utsette felles å varme i 15- til 20-minutters intervaller.

Ta en over disk smertestillende. Å kvitte seg med hevelse og smerter i leddene, legen din vil sannsynligvis anbefale bruk av aspirin eller ibuprofen. Han kan la deg bruke disse medikamentene som trengs, eller du må følge bestemte doseringsveiledning.

Forespør om injeksjoner kan anvendes for å lindre smerte forårsaket av denne type artritt. Kortikosteroider kan injiseres direkte inn i det berørte området. Kortikosteroider er også tilgjengelig som muntlig medisiner.

opereres hvis andre behandlinger er ineffektivt å lindre smerte. Legen kan anbefale operasjon på de berørte ledd for å stoppe smerten og redusert bevegelighet som følge av de alvorlige former av sykdommen.