Digidexo.com

Slik gjenoppretter og Balansere Natural livsenergi i kroppen

Slik gjenoppretter og Balansere Natural livsenergi i kroppen


Naturlig livskraft energi antas å strømme gjennom alle levende vesener, og i noen kulturer er det en naturlig energi antas å strømme gjennom alt. Når denne energien blir ubalansert, kan kroppen og sinnet lider i form av sykdom, fysisk smerte, psykiske eller følelsesmessige problemer, trøtthet og andre lignende negative bivirkninger. Akkurat som i fysikk, kan energi ikke kan oppstå eller forsvinne, men det kan rebalanseres med strømmen forbedret. Chi Kung, Feng Shui, Reiki og andre alternative metoder for å gjenopprette kroppen blir ofte brukt med positive resultater.

Bruksanvisning

•  Etablere en søvnmønster som passer for deg. Denne gjennomsnitt fem på åtte timer søvn hver natt, avhengig av behovene til kroppen din. Også gjøre søvnsyklus skje på eller rundt de samme timer hver dag; 22:00 til 5 pm, f.eks. Som en generell tommelfingerregel, hvis en vekkerklokke er nødvendig for å våkne opp, er du ikke får nok søvn. Selv om en vekkerklokke kan hjelpe, hvis han våkner er en kamp, ​​må søvnsyklus justering.

Vurdere matvaner. Ofte vil dårlig ernæring påvirke flyten av energi gjennom kroppen, og også frembringe ytterligere symptomer så som fordøyelsesvansker eller blodsukker ubalanser. Ved vurdering av næringsbehov, også vurdere mengden av vann og andre væsker som forbrukes, så vel som mengden av sukker.

Øk vanninntaket til over åtte kopper per dag, mer enn 64 oz. Hvis du drikker rent vann er et problem, eller vanskelig, forbruker vannet i form av varme eller kalde urte eller koffeinfri te, eller vurdere å legge oppskåret frukt eller bær og Stevia til vannet for å forbedre smaken.

Reduser mengden sukker forbrukes, særlig i form av brus, godteri og søtsaker. Også redusere mengden av kunstige søtningsmidler som forbrukes, inkludert diett brus og kalori-fri drikke mikser. Hvis søtningsmiddel er nødvendig, velger Stevia som dette produktet har vist seg å ikke påvirke blodsukkernivået.

Delta i daglig stretching og trening rutiner, i form av Tai Chi, Chi Kung, yoga eller andre ønskede rutiner. Bøker og videoer / DVDer er tilgjengelig for de som ønsker å lære en rutine uten å ta en klasse, slik som Tai Chi eller Chi Kung. Hjem yoga trening er allment tilgjengelig. Mer grundig trening er et annet alternativ, men understreke kroppen før du gjenoppretter balansen kan gjøre fremskritt på å gjenopprette balanse litt tregere. Rutinene skal praktiseres daglig, helst tidlig om morgenen.

meditere daglig, hvis mulig, eller flere ganger i uken i 30 minutter. Hvis nye til meditasjon, start med fem til ti-minutters runder, og øve avslappende musklene i hele kroppen og fokusere sinnet. Hold distraksjoner til et minimum, for eksempel stanse telefoner og stenge vinduer hvis det er mye støy utenfor.

Visualisering øvelser kan erstatte meditasjon, slik som å visualisere den energi som gjenopprettes i hele kroppen, med start i den ene del, for eksempel hodet eller fot, og forbedrer gjennom kroppen.

Tips og advarsler

  • Chi Kung er også noen ganger skrevet Qigong eller Qi Gong.