Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om portabilitet av helseforsikring

Mange forbrukere forbinder helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) med personvern og sikkerhet, men helseforsikring portabilitet er en stor del av loven. HIPAA beskytter enkeltpersoner ved å sikre de får godskrevet dekning sertifikater for portabilitet av helseforsikring. Denne kreditt lar enkeltpersoner til å få helseforsikring dekning uten diskriminering, til tross for noen pre-eksisterende forhold, blant andre bestemmelser.

Bruksanvisning

Les portabilitet varsel sendt av din helse plan når du mister din helseforsikring. Innkallingen vil vise din helseforsikring dekning start og sluttdato, gruppe plan informasjon og helseplan kontaktinformasjon. Innkallingen skal også inneholde informasjon om dine HIPAA portabilitet rettigheter.

Ring din forrige helse forsikringsselskapet hvis du ikke har fått et sertifikat av credit dekning etter at du mister dekning. Selskapet vil utstede det til deg og svare på eventuelle spørsmål om portabilitet av dekningen. Du kan be om et sertifikat for inntil to år etter at du mister din forsikring.

Spør menneskelige ressurser avdelingen om helseforsikring portabilitet på å miste jobben og helseforsikring. Den fordeler representant på din bedrift kan forklare hvordan HIPAA gjelder for deg og bidra til å få sertifikat av credit dekning hvis du ikke allerede har fått det. For individuelle helseplaner, spør forsikringsselskapet agent om portabilitet av din nåværende plan.

omtale informasjon om HIPAA handle inkludert informasjon om sertifikater for credit dekning og COBRA bestemmelser om US Department of Labor hjemmeside. Du vil finne et faktaark og detaljert informasjon om hvordan HIPAA åpner for portabilitet av helseforsikring. Du kan også ringe DOL på 866-444-3272 for mer hjelp.

omtale informasjon om HIPAA rettigheter på hjemmesidene til den gamle forsikringsselskapet og eventuelle nye forsikringsselskapene som kan du få dekning. Helseplaner vil ha medlemsinformasjon om HIPAA inkludert helseforsikring portabilitet.