Digidexo.com

Diett for å eliminere ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD / ADD) har blitt brutt ned i seks forskjellige typer. Diet har vært knyttet til effektiv behandling av disse lidelser, men slike spesialiserte dietter må opprettholdes over tid. Det er ingen måte å eliminere ADD som du ville et virus - dette er en tilstand du vil trolig slite med for hele livet ditt. Det er imidlertid noen enkle tillegg til din daglige kosthold som kan hjelpe.

Identifisere din ADHD Type

Spesifikke kosttilskudd valg avhenger av hvilken type ADHD du har. Tinninglappen ADHD er assosiert med hodeskader som direkte begrenser aktiviteten i tinninglappen. Den er preget av alvorlige humørsvingninger og plutselige utbrudd av sinne. "Ring of Fire" ADHD lider vise rendyrket og konstant aktivitet på tvers av hele deres hjernebarken. De pleier å være aggressiv, sta, engstelig og pratsom. Overfokusert ADHD viser overdreven aktivitet i anterior cingulate gyrus av hjernen, den delen ansvarlig for å tilpasse seg nye situasjoner. Som et resultat, er obsessive og argumentative oppførsel utbredt, sammen med overdreven bekymringsfull. Limbiske ADHD viser uregelmessigheter i det limbiske område av hjernen som håndterer reptilian, emosjonelle hjernen. Ekstreme negativitet plager disse personene, ofte ledsaget av depresjon og alvorlige problemer med lav selvfølelse. Uoppmerksom ADHD er ofte feildiagnostisert med lat dagdrømming (muligens på grunn av utilstrekkelig produksjon av dopamin i hjernen). Den vanligste formen for ADHD er klassisk; det ofte manifesterer seg tidlig i livet. Pasientene er ofte pratsom, rastløs, lett distrahert og utsatt for sommel.

Kosttilskudd

Begynne med å ta en multivitamin, uavhengig av din bestemt type ADHD. Personer med ADHD har en tendens til å slite med planlegging måltider og ofte spiser ute mye. Spise ute sjelden tilbyr et balansert kosthold og vitamintilskudd bidra til å gjøre opp forskjellen. Classic, Uoppmerksom, og overfokusert ADD alle ha nytte av inkludering av aminosyrer som L-tyrosin. Overfokusert ADD ser også forbedring fra johannesurt. Ring of Fire ADD fordeler fra GABA (glutaminsyre), og omega-3 fettsyrer. Temporal Lobe ADD også påvirkes av GABA samt ginko biloba, og vitamin E. limbiske ADD lider bør finne DL-fenylalanin, L-tyrosin og A-Adenosyl-metionin nyttig i arbeidet med sin negativitet. Hvis noen av disse kosttilskudd føre til en økning i negativ atferd, har du kanskje selv pegged som feil type ADD.

Ting å spise

Spise riktig er en gjenstand for tung debatt blant ernæringseksperter. Den grunnleggende regelen for personer med ADHD er å spise tre balanserte måltider og to mellommåltider. Et balansert måltid er et protein, karbohydrater og grønnsaker i hvert måltid; snacks bør være naturlig og sunt (ikke potetgull eller godteri). I tillegg, drikke mye vann er viktig å bære de næringsstoffene vi spiser til de forskjellige cellene i kroppen vår. Åtte glass om dagen er ideelt. Det er også en god idé å holde seg borte fra raffinert foods-- noe med bleket mel, hvitt sukker eller sirup. De beste former for karbohydrater er hele korn, bønner, grønnsaker og sitrusfrukter. Høye protein dietter er spesielt nyttig for overfokusert ADD; sunne proteiner inkluderer fjærfe, magert kjøtt, fisk, fettfattig ost (som hytte og mozarella), melk og soyaprodukter.