Digidexo.com

Hvordan bruke Clomiphene Citrate

Klomifensitrat er et stoff som brukes til å behandle manglende eggløsning hos kvinner. Også kjent under handelsnavnene Clomid, Serophene og Milophene, er clomiphene citrate mest brukt av kvinner som partnere er fruktbare i sine forsøk på å unnfange et barn. Forstå retningslinjene i noen resept vil bidra til å øke effektiviteten og redusere sjansene for komplikasjoner forårsaket av feil bruk.

Bruksanvisning

•  Spør legen din hvordan clomiphene citrate brukes. Oftest er medikamentet (i sin mest grunnleggende beskrivelse) kjent for å øke nivåer av follikkelstimulerende hormon (FSH) og lutenizing hormon (LH) i systemet, og dermed øker vellykket eggløsning.

Be to informasjon vedrørende bivirkningene. I mange kvinner clomiphene citrate forårsaker noen abdominal oppblåsthet og ubehag, ømme bryster og hodepine, blant andre bivirkninger.

Ta clomiphene citrate henhold til legens instruksjoner. Dette stoffet er vanligvis tatt i tre kurs; 50 mg / dag i fem dager, og deretter 50 mg / dag for en annen dag hvis eggløsning er vellykket. Hvis eggløsningen ikke er vellykket, kan legen forskrive 100 mg / dag i fem dager. Det tredje kurset er vanligvis ikke nødvendig, men legen din vil diskutere alternativer med deg hvis du ikke har med hell hatt eggløsning i løpet av de to første terapi kurs.

Spør legen din om nøyaktig når du skal begynne å ta clomiphene citrate. I de fleste tilfeller er den daglige behandling begynte på den femte dag etter den siste menstruasjon. Fremgangsmåten kan også omfatte daglige målinger av temperatur.

Sjekk dosen din. Klomifensitrat vanligvis kommer i tablettform i 50 mg styrke, men bekrefte dosering og tidsplan med legen din før du forlater hans eller hennes kontor for å sikre at du forstår instruksjonene medisinering.

Tips og advarsler

  • Alltid ta reseptbelagte legemidler eller medisiner som instruert av legen din.
  • Hvis du opplever alvorlige bivirkninger som allergiske reaksjoner, tåkesyn eller andre urovekkende symptomer, sjekk med din lege for råd og ytterligere instruksjoner.