Digidexo.com

Negative effekter av Peppermint Oil

Negative effekter av Peppermint Oil


Peppermynte er et godt supplement til å ta for mange grunner. Peppermynte kan hjelpe med tannproblemer, spesielt halitosis eller dårlig ånde. Det kan bidra til å avlaste hodepine og kvalme, selv under svangerskapet. Peppermynte inneholder mentol, som hjelpemidler i å rydde ut nesen og brystet. Dette er den aktive ingrediensen i mange brystet gnir brukes når du er forkjølet. Det kan bidra til å roe en urolig mage og hjelpemidler i fordøyelsen. Som med en hvilken som helst urt er det imidlertid negative aspekter som kan oppstå når man tar i overskudd, eller når en på forhånd eksisterende tilstand er til stede.

Hudproblemer

Peppermynte kan føre til negative effekter på huden. Det kan føre til en brennende følelse og brenne øynene. Peppermynte kan forårsake elveblest, utslett og en purpling på huden. I noen tilfeller kan det også kan forårsake magesår og sår, spesielt i munnen, og i ansiktet, men også på hender, armer, og svelg. For de med allerede overfølsom hud, kan det føre til at huden til å bli enda mer irritert. Noen kan oppleve mer overfølsomhet på hud.

Peppermynte og preexisting forhold

Hvis du har en pre-eksisterende tilstand, kan peppermynte være en dødelig i overkant. Alle de vanlige bivirkninger vil bli multiplisert. Sjekk med en lege hvis du har leversykdom, galleblæren problemer eller sure oppstøt. Peppermynte kan overføres til barnet mens hun var gravid og gjennom morsmelk, gi dine barn bivirkninger, så unngå det i disse tider. Gallestein kan bli verre når peppermynte er tatt. De med diabetes bør også ta forsiktighet også. Konsultere en medisinsk faglig før du legger kosttilskudd til kosthold.

Interne effekter Side

Peppermynte kan slappe av lukkemuskelen og forårsake anal brenning. Det kan også føre til sure oppstøt, svie i magen, mageplager, muskelskjelvinger eller hodepine. Det kan også føre til en langsom puls. I overkant, kan det føre til hjerneskade, beslag og muskelsvakhet. Det kan også føre til hodepine, svimmelhet, halsbrann og kvalme.

Mentol

Mentol, en hovedkomponent i peppermynte, har bivirkninger i tillegg. Hos barn kan sterk mentol forårsake kvelning. Menthol nær øynene kan forårsake brennende og stikkende. Hevelse i lepper og tunge, tetthet i brystet og hevelse i halsen kan også forekomme. Problemer med å puste er en annen vanlig bivirkning hvis tatt i overkant. Mentol bør tas i moderering. I lave doser, de negative effektene er ikke så utbredt.