Digidexo.com

Bentonitt Safety

Bentonitt Safety


Bentonitt er et mineral som er kjent som bentonitt eller montmorillonitt-leire. Dens viktigste ingrediens er hydrert aluminium silikat. Andre komponenter av bentonitt er kalsium, jern og magnesium. Det lar seg lett i vann og forblir i tarmen. Ifølge "Natural Toksiner Journal," bentonitt antas å binde og inaktivere toksiner og bistå i deres eliminering.

Cancer Risk

Sikkerheten til bentonitt avhenger av om du puster det inn, eller om du tar det muntlig. Ifølge International Agency for Research on Cancer (IARC), anses det trygt å innta; men hvis du puster sitt støv, kan det være skadelig for åndedrett systemet. Sikkerhetsnivået når puste bentonitt støv øker mindre støvpartiklene er. Ifølge IARC, partikler mindre enn 5 mikron er trygge.

Respirasjon Effekter

Utvinning av bentonitt av gruvearbeidere kan resultere i å puste i større partikler, noe som anses som kreftfremkallende av National Toxicology Program (NTP) og IARC. Bentonitt i kosmetikk støv er for små til å forårsake noen negative helseeffekter, ifølge Cosmetic Ingredient omtale (CIR).

Svelging Safety

Hvis du er gravid og lurer på om bentonitt er trygt å ta, anbefales det at gravide eller ammende kvinner og eldre bør unngå bentonitt. Men for å eksperimenter der rotter ble gitt bentonitt teste om det forårsaket fødselsskader tilbys resultater som viste at ingen fødselsskader ble forårsaket. Det anbefales å ikke ta bentonitt to timer før eller etter kosttilskudd eller medisiner. Selv om det ikke har vært kortvarige effekter rapportert fra å ta kosttilskudd som inneholder bentonitt, er det ingen langtidsstudier av sin sikkerhet hos mennesker.

Dosering

Leger view bor i tråd med doseringsmengder på etiketten så kritisk, som med de fleste mineraltilskudd. Bentonitt blir tilbudt i flytende eller pulverform. Det er oftest funnet i kolon rens produkter. Du bør drikke rikelig med vann for å unngå forstoppelse og tarmobstruksjon.

Trygge behandlingsresultater

Bentonitt har en rekke bruksområder, de fleste som involverer fordøyelses og eliminering system. Folk tar bentonitt muntlig i kosttilskudd og rense produkter for avgiftning, forstoppelse, for å behandle irritabel tarm syndrom (IBS) og oppblåsthet og gass. Rapporter fra en blind, placebo-kontrollert studie publisert i det medisinske tidsskriftet "Alimentary Pharmacology & Therapeutics" viser at de som tar bentonitt følte betydelig lindring av magesmerter og ubehag, sammen med reduserte symptomene vanligvis opplevd med IBS.