Digidexo.com

Hvordan avlaste nevropati

Nevropati er en form for nerveskader som rammer så mange som 20 millioner amerikanere, ifølge The Nevropati Association. Perifer nevropati er den mest vanlige formen av sykdommen. Personer med perifer neuropati opplever smerte, svie, kribling eller nummenhet i sine ekstremiteter, spesielt i føttene. Endringer i livsstil, behandle underliggende medisinske tilstander og medisiner kan alle avlaste nevropati.

Bruksanvisning

•  Planlegg en fysisk eksamen med din primære omsorg lege for å fastslå årsaken til nevropati. Diabetes står for opptil 30 prosent av perifer nevropati tilfeller fastslår The nevropati Association. Behandle den underliggende årsaken kan lindre mange av symptomene på nevropati. Noen pasienter kan lide av idiopatisk neuropati, noe som betyr at årsaken til problemet er ikke kjent.

Trening, hvis du er i stand til, å bidra til å avlaste nevropati smerte. The Mayo Clinic forklarer at regelmessig trening kan bidra til å redusere mengden av ubehag, og kan også bidra til å holde blodsukkeret på riktig nivå, noe som er gunstig for nevropati lider. Snakk med legen din om typer trening som du kan prøve.

Spis en godt balansert kosthold. National Institutes of Health rapporterer at noen mennesker som lider av nevropatisk smerte er mangelfull i vitamin B-12 og andre essensielle næringsstoffer. Spis et utvalg av ferske råvarer, helkorn og magre proteinkilder for å holde seg frisk. Diskuter med legen din eller ernæringsfysiolog muligheten til å bruke vitamintilskudd for å øke inntaket hvis nødvendig.

Ta medisiner for å kontrollere smerte. Dr. Thomas H. Branagan III forklarer i en artikkel lagt ut på The Nevropati Association nettsted som tri-cylic antidepressive medisiner kan effektivt behandle nevropatisk smerte hos noen pasienter. The Mayo Clinic sier at over-the-counter NSAID medisiner som ibuprofen, eller aktuelle patcher som inneholder bedøvelsesmidler, kan også bidra til å avlaste nevropati symptomer.