Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi Spleen Zone

Hvordan Finne Refleksologi Spleen Zone


Milten er et viktig organ i immunsystemet. Dens viktigste funksjon er å ødelegge gamle røde blodceller og for å holde et lite reservoar av blod. Refleksologi stimulerer milten og oppfordrer den til å fungere mer effektivt. Refleksologi er en type masserer program der en annen person gjelder press på bestemte områder av føttene og hendene til å stimulere og avlaste stress.

Bruksanvisning

•  Be pasienten om å sitte eller ligge. Gjøre henne så behagelig som mulig. Dette hjelpere i refleksologi prosessen. Hvis legemet er avslappet den reagerer bedre på behandlingen.

Hold den venstre foten av pasienten i hendene. Gni tomlene ned fotsålen. Dette er en av de miltsoner. Bruk kraft som du gni. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke tomlene.

Press mot ytterkanten av buen av foten. Dette er ikke den kant av foten i seg selv, men området av foten like før fettseksjonen mot utsiden.

Ta høyre hånd pasienten i hendene og massere hånden i mellom den lille fingeren og ringfingeren rett under toppen pute av hånden. Dette er en annen refleksologi milt sonen. Press i en sirkulær bevegelse til dette området for å stimulere milten.

Tips og advarsler

  • Andre deler av kroppen din som øret blir brukt for refleksologi selv om det er mer konsentrerte nerveender i hendene dine og på undersiden av føttene.