Digidexo.com

Søt Oil som en Itch Remedy

Søt olje er felles navn for spiselige flytende fett som har blitt avledet fra planter. Solgt i apotek over hele USA, og brukes som en standard hjemme bøte for ørebetennelser, er søt olje vanligvis laget av olivenolje. Lys, luktfri og rimelig, har søt olje mange bruksområder utenfor kjøkkenet. Sine fuktighetsgivende egenskaper gjør det til en utmerket base olje for massasje, mens direkte søknad til huden mykner tørre, skadede områder - som gir midlertidig lindring fra kløe, rødhet og utslett.

Fordeler

Søt olje inneholder en rekke forbindelser som er gunstig for huden og kan bidra til å redusere trangen til å klø. Når den brukes lokalt, bidrar oljen mykgjøre huden, mens forbindelsene den inneholder, som vitamin E og lineoleic syre, bidra til å oppmuntre til utvikling av nye hudceller og lindre huden betennelser og kløe. I tillegg er søt olje høy i antioksidanter, som bidrar til å nøytralisere frie radikaler i hele kroppen, noe som reduserer risikoen for intern celleskade. For den største fordelen ved å velge olje som er kaldpresset og extra virgin, hvis mulig.

Behandling

Gni søt olje eller extra virgin olivenolje direkte på det berørte området. Masser forsiktig med fingertuppene, ved hjelp av en liten, sirkulær bevegelse inntil overflødig olje har blitt absorbert. Dekke området med en klut som er dyppet i varmt vann. Anvendelsen av varme til området åpner blodkar, noe som øker strømmen av blod til det berørte området. Kombinasjonen av dampende varme og fuktighetsgivende olje lindrer noen umiddelbar kløe og lindrer eventuelle påfølgende betennelse og irritasjon. Varm opp kluten så mange ganger som du ønsker ved å kjøre den under varmt vann og vred ut overflødig før påføring.

Forebygging

Hud som har nylig blitt vasket er spesielt utsatt for tørrhet og kløe. Bading fjerner overflate rusk og er en viktig del av å opprettholde gode standarder for personlig hygiene. Men såperester, varmt vann og sterke skrubbing også arbeide sammen for å strippe huden sin naturlige beskyttende oljer. Påfør søt olje umiddelbart etter å ha tatt et bad eller dusj for å bidra til å helbrede skadet hud samtidig som det hindrer ytterligere kløende utbrudd.