Digidexo.com

Løsninger for Foot Heel Pain

Plantar fasciitt, ​​også kjent som hælspore, er den ledende årsaken til foten smerte i hælen. En hæl anspore oppstår når et leddbånd i foten blir revet og irritert. Denne tilstanden kan være svært smertefullt og ødeleggende. I alvorlige tilfeller kan det svekke føttene og gjøre å komme gjennom dagen ekstremt vanskelig. Ta vare på plantar fasciitis så snart som mulig for å unngå et alvorlig tilfelle av hæl smerter og for å gjøre behandlingen enklere.

Årsaker

Det er flere mulige årsaker til plantar fasciitt. Overvektige mennesker er mer utsatt for hæl spurs på grunn av den ekstra vekten utholdt av føttene og leggene. Kalv muskler som er stive og stramme kan forårsake hæl smerte fordi muskler og leddbånd av kalven koble til vev og muskler rundt hælen. Andre årsaker er mangelfull bue støtte og for mye anstrengelse på føttene (vandre rundt for mye, eller tilbringe hele dagen å stå opp).

Behandling

Behandling kan variere avhengig av den eksakte årsaken til forholdene. Noen ganger er det flere medvirkende faktorer til forekomsten av plantar fasciitt. Begynn med å sette inn arch støtte inn i dine sko. Hver morgen, utføre kalv strekker til å øke fleksibiliteten i leggen. Hvis du er på føttene hele dagen, sørg for å ta regelmessige pauser for å sette seg ned og hvile føttene. Vurdere å slippe ekstra pounds hvis det er for mye stress på føttene. I mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å ta noen dager fri for å gå for å gjenopprette. Hvil deg føttene og bruke is til hælen. Heve hælen høyere enn ditt hjerte for å redusere betennelse.

Andre hensyn

Plantar fasciitt kan også være forårsaket av utslitte, unsupportive sko. Vurdere å kjøpe nye sko og bære dem i stedet for andre sko, for eksempel hæler eller flip-flops, så mye som mulig.

Noen ganger, implementere en sunn livsstil med intens trening etter å ha ledet en stillesittende livsstil kan føre til hæl spurs fordi føttene ikke har tilpasset seg den økte aktiviteten. Når du starter en ny øvelse rutine, sørg for å begynne langsomt å gi føttene en sjanse til å venne seg til aktiviteten.