Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for å drepe lus

Lus, en vanlig parasitt som infiserer håret, kommer ofte hjem på childrenâ € ™ s hoder. Det er lett overføres, og krever umiddelbar oppmerksomhet for å hindre den fra å spre further.Essential oljer kan brukes til å hjelpe drepe lus. Merk at du likevel må følge andre forebyggende praksis som grundig rengjøring av individualâ € ™ s klær og noe hodet har kommet i kontakt med. Se Ytterligere ressurser below.Hereâ € ™ s hvordan å bruke eteriske oljer for å bekjempe hodelus.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å drepe hodelus

Velg 100% rene eteriske oljer bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer-de ikke har de samme fordelene.

Kjøp kun Jojoba eller Walnut olje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på kroppen. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet. Velger fra en av de to formler som er oppført nedenfor.

Lag en jojobaolje basert formel. Blend 8 dråper Timian eterisk olje, 5 dråper rosmarin, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) til jojobaolje.

Lag en Walnut oljebasert formel. Blend fem dråper Peppermint essensielle oljen, 5 dråper Ginger, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) av Walnut olje.

Bland godt. Hvis youâ € ™ re gjør for umiddelbar bruk, bland med fingertuppen. Hvis youâ € ™ re gjør en større batch, blanding ved hjelp av en skje eller annet rent redskap.

Masser hele formelen grundig inn i håret og hodebunnen før sengetid. Vikle et håndkle rundt hodet, la det på over natten. Gjenta hver kveld til de lus er borte. Bruk et friskt hode håndkle hver natt.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å gjøre en større batch, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Det vil holde.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
  • Følg Center for Disease Control instruksjoner på å forebygge spredning av hodelus (se Flere Resources nedenfor).
  • Rosmarin olje kan øke blodtrykket. Må ikke brukes hvis personen har høyt blodtrykk.
  • Hvis hodelus ikke forsvinner, ta kontakt med helsepersonell.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
  • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.