Digidexo.com

Slik bruker Fluorouracil

Fluorouracil er et cellegift stoff som brukes i behandlingen av mange typer av cancer, inkludert spiserøret, magen og brystkreft. Fluorouracil er gitt i enten flytende (innført i en injeksjon eller IV som flytende drypp) eller krem ​​(som en aktuell løsning som brukes til å behandle hudkreft).

Bruksanvisning

Trinnene

•  Skaff en resept for Fluorouracil fra legen din.

Finn ut om du bruker aktuell løsning av Fluorouracil (for hudkreft), eller flytende form som må administreres av en IV drypp, eller gjennom en injeksjon (for andre typer kreft).

Hvis aktuell, gjelder Fluorouracil fra en dispenser eller tube resept merkevare Efudex inn under. Påfør en liten mengde Fluorouracil på lesjoner i morgen og kveld (to ganger daglig), for en periode på to til fire uker. Hansker anbefales. Vask hendene grundig etter påføring.

Hvis væske bruk, vil Fluorouracil skal administreres av helsepersonell enten i en IV drypp, eller en injeksjon. Ta kontakt med din lege for å sette opp en behandlingsplan for å administrere denne metoden for Fluorouracil.

Tips og advarsler

  • Kjemoterapi behandlinger har bivirkninger, inkludert munnen sårhet og sår, smak og hudforandringer, tåkesyn, en lavere motstand mot infeksjoner, anemi, tretthet / slapphet, uvanlig blåmerker eller blødning, diaré. Snakk med legen din dersom du opplever noen av de ovennevnte symptomene.
  • La din lege vite hva andre legemidler du tar. Ikke bruk dette stoffet hvis du har tenkt på å bli gravid; det er fruktbarhet bekymringer med hensyn til å ta Fluorouracil. Blodpropp utvikling (trombose) risikoen er økt med kreft og kreftbehandling. Blodfortynnende legemidler kan tas. Snakk med legen din om deres tilgjengelighet.