Digidexo.com

Texas Dental Hjelp

Texas Dental Hjelp


Flere gratis eller redusert pris tannpleie programmene hjelper Texas innbyggere skaffe oral helse. Noen er begrenset til bestemte aldersgrupper eller inntekt kvalifikasjonskrav, mens andre er tilgjengelige for allmennheten.

Hjelp for barn

Barnas Health Insurance Program (CHIP) hjelper familier ikke kvalifisert for Medicaid, men som ikke har råd privat forsikring. CHIP bistår med forebyggende og terapeutiske tjenester som for eksempel rutinemessige kontroller, rengjøringer, X-stråler og fyllinger.

Donert Tjenester

Pensjonister i alderen 55 år og eldre, og personer med varig nedsatt funksjonsevne kan kvalifisere for donert gratis eller lav pris, omsorg gjennom Texas Donerte Dental Services (TXDDS) program. Pasientene må sende inn en søknad og vente på å bli matchet med en deltakende tannlege. Programmet er kun åpent for søkere som er uforsikret og ikke kvalifisert for eventuelle statlige dental helseprogrammer.

Dental Schools

The University of Texas i Houston og San Antonio tilbyr rabatterte munnhygiene til offentlige pasienter. Tjenester er ikke gratis, men bryr levert av tannlegestudentene koster om lag en tredjedel av prisen på privatpraktiserende avgifter. Arbeid utført av hovedfagsstudenter koster om lag to tredjedeler av prisen på privat praksis omsorg. Texas A & M Baylor College of Dentistry aksepterer klinikken pasienter for kostnader på om lag 30 til 40 prosent under private avgifter.