Digidexo.com

Alkohol- og stoff Rådgiver Sertifisering

Alkohol- og stoff Rådgiver Sertifisering


Med anslagsvis 20,1 millioner illegale narkotikabrukere i de (i henhold til den nasjonale undersøkelsen om narkotikabruk og helse) United States det har aldri vært et større behov for sertifiserte rusmiddel rådgivere. Komme i gang i dette feltet kan skje på to år eller mindre.

Utdanning

Å bli en narkotika og alkohol rådgiveren starter med utdanning. Hver potensielle rådgiveren må fullføre en bestemt mengde timer på trening, som varierer fra stat til stat. Utdanning kan gjøres i et tradisjonelt klasserom setting, eller i noen stater kan også gjennomføres på nettet.

Nøkternhet

Mange tidligere stoffmisbrukere gjøre noen av de beste behandlings rådgivere etter å oppnå edruelighet. De fleste narkotika og alkohol utdanningsprogrammene krever ett eller to år med aktiv nøkternhet før kvalifisert til å forfølge sertifisering.

Veiledet Timer

Før du kan bli en sertifisert rådgiver, må du først bruke en viss mengde on-the-job training under oppsyn av en lisensiert narkotika og alkohol rådgiveren. Den nødvendige antall timer varierer fra staten. For å finne din statens spesifikke krav, ring eller send ditt statens rådgiver sertifisering bord, eller lisensiering kontor.

Testing

Før du kan bli sertifisert, de fleste statene krever at du passerer en nasjonal sertifisering eksamen, slik som NCAC jeg eller NAADAC eksamen.

Fortsatt Utdanning

Etter sertifisering, vil du mest sannsynlig være nødvendig for å fullføre en spesifisert mengde etterutdanning timer hvert år for å beholde eller fornye lisensen. Disse klassene er brukt for å holde deg på i forkant av avhengighet behandlingstilbud. Krav til åpningstider varierer fra stat til stat.