Digidexo.com

Metoder for å lindre Falls i eldreomsorg

Metoder for å lindre Falls i eldreomsorg


Falls er et alvorlig problem for eldre voksne. I 2007, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 18 000 eldre voksne døde som følge av et fall. Selv om høsten er ikke dødelig, ofte resulterer det i et brukket bein. Pasienten noen ganger så trenger operasjon, noe som kan føre til komplikasjoner for de over 85. Dessuten kan en eldre voksen lett miste tillit etter et fall, og kan begrense hennes mobilitet. Det er verdt å gjøre alle anstrengelser for å forebygge fall.

Aktivitet

Oppmuntre eldre til å være aktiv. Dette er trolig den mest nyttige forebyggende tiltak. Ifølge Pasient UK hjemmeside, er en eldre person som kan komme opp av stolen uten støtte av armene, gå 10 meter, snu og komme tilbake og sette seg ned langt mindre sannsynlighet for å falle enn noen som ikke kan gjøre dette. Enkelte aktiviteter, som T'ai Chi, er spesielt bra for å forbedre balanse, holdning og koordinasjon, alle viktige faktorer i å forebygge fall.

Fysisk miljø

Gjennomgå den eldre personens miljø. Folk snubler over løs teppe, etterfølgende ledninger, ujevn brostein eller rot. Oppmuntre personen til å ta enkle tiltak som å bruke sklisikker badematter, rekkverk og sit-down dusjer. Disse tiltakene kan bidra til senior til å opprettholde sin uavhengighet og unngå fall.

Medisinering og kosthold

Gjennomgå medisiner regelmessig. Noen medikamenter forårsake svimmelhet og døsighet. En enkel endring i medisinering kan bidra til å forhindre fall. Noen eldre mennesker blir over-avhengige av alkohol, som også kan føre til fall. Oppmuntre personen til å spise en balansert diett. Isolasjon og selv depresjon kan gjøre noen mister interessen i å forberede og spise mat. Diskuter denne saken og ordne riktig støtte.

General Health

Ordne for eldre person å ha en medisinsk sjekk. Flere forhold kan bidra til fall. Noen eldre mennesker lider forbigående iskemiske anfall, eller staver av svimmelhet, på grunn av hjerteuregelmessigheter. Svekket syn kan også føre til at personen til turen.