Digidexo.com

Typer sovemedisin

Å få nok søvn er nødvendig for vekst, fornyelse av vev og foryngelse. Søvn er også nødvendig for hjernens utvikling og opprettholde et sunt immunsystem. Når søvnløshet streik, fratar det kroppen av nødvendige reparasjoner for å bli lykkelig og sunn. Stress kan gjøre det vanskelig å sove, og en søvn forsterkeren er ofte søkt som en midlertidig løsning inntil sakene er løst. Rekuperativ søvn er nødvendig for daglig fungering. Uten tilstrekkelig søvn, relasjoner og arbeid lide.

Short-Term Treatment

Korttidsbehandling brukes for lindring av midlertidige søvnløshet er funnet i en gruppe stoffer kalt beroligende / hypnotika. Disse stoffene omfatter Restoril, Prosom, Halcion og Ambien. Beroligende / hypnotiske medikamenter produsere en beroligende effekt på hjernen, slik at Insomniac å gi slipp på dagen og sovner fredelig. Evnen til å holde sove forsterkes når du tar disse søvninduse. Ambien ican har bivirkninger, som søvn-spising og søvn-kjøring. "Jeg forteller folk om Ambien. Noen sa:« Ta dette, er det mildt. " Jeg kjørte nesten utfor en klippe 50 meter fra huset mitt. " Jack Nicholson, sitert av Laura Barton og Charlie Brooker i "Puter, piller og potions", Guardian Unlimited, Storbritannia, Guardian.Co, 5 februar 2008.

Herbal Medicine

Virginia Hopkins Test Kits (se Resources) har urtemedisin som er ikke-vanedannende og roer sinnet. Worry Free, en urtemedisin, quells angst, rastløshet og irritabilitet, slik at du kan sovne naturlig og omsorg-free. Det er en perfekt balanse for søvnløshet og andre typer søvnforstyrrelser.

Narkotikatoleranser

Selv om reseptbelagte sove medisiner fra helsepersonell kan hjelpe søvnløshet symptomer på kort sikt, kan søvnløshet ikke kureres med medisiner. Dårlige søvnvaner bør endres naturlig i et forsøk på å avslutte avhengighet til sovepiller. Dette er viktig, fordi uunngåelig sovende pillen dosering stiger etter hvert som kroppen blir vant til stoffet, og trenger mer av det å ha samme opprinnelige effekten. Narkotika mindre søvnrestriksjon terapi hjelper lidende følger et mønster og holde seg til enkle regler.

Over-The-Counter-medisin

Søvn er Once Again en ikke-vanedannende søvn hjelpemiddel som er tilgjengelig på nettet. Den viktigste ingrediensen er 99,5 prosent ren Melatonin. Søvn er Once Again en quick-oppløsende stripen og helt naturlig, for å få deg til å sove i ca 15 minutter.
Sominex og Nytol inneholder difenhydramin, som vil hjelpe deg å sovne raskere. Bivirkninger inkluderer døsighet som strekker seg langt inn i den påfølgende dagen. En tørr munn og svimmelhet kan oppleves. Begge sove medisiner er ikke anbefalt for gravide eller de som ammer, eller hvis du lider av, eller har en historie med, en forstørret prostata; tidligere hjerteproblemer eller glaukom.
Unisom inneholder doxylamine, noe som gjør at brukeren føler seg døsig godt inn neste dag. Denne sovemedisin kan være utrygt for gravide eller ammende kvinner. De brukerne som har en historie med: bronkitt, astma, magesår eller en forstørret prostata bør unngå å ta dette stoffet.
Benadryl kan brukes av og til som en søvn hjelpemiddel. Benadryl er ikke vanedannende og gjør at brukeren føler seg søvnig. Bivirkninger kan være en tørr munn. Alle medisiner bør unngås av gravide og ammende mødre uten legens anbefaling.

Sleep Restriction

Ikke jobbe, spise eller se på TV på soverommet; bruke soverommet kun for søvn og gå til sengs bare når du er søvnig. Hvis du ikke sover i løpet av 20 minutter, ikke ligge der sliter med å lukke øynene. Kom deg opp og se på TV eller lese en bok i stuen og lage et glass varm melk. Melk inneholder en naturlig kjemisk, også funnet i Tyrkia, som kalles L-tryptophan, som er kjent for å indusere søvn.