Digidexo.com

Hvordan lage en Swollen Lip Go Down

Hvordan lage en Swollen Lip Go Down


Hevelse i leppen kan oppstå fra skader, ulykker og allergi mot visse typer mat eller husdyr, som katter. Videre kan hovne lepper også skyldes insektbitt, spesielt de av bier og Hornets, visse sykdommer som herpes og bivirkninger fra ulike antibiotika. Uansett årsak, er det en rekke behandlinger for en hoven leppe, inkludert flere hjem rettsmidler og mer tradisjonelle medisinske.

Bruksanvisning

Bratt en tepose i varmt vann, og la den avkjøles litt. Trykk tepose mot leppene i fem til 10 minutter om gangen før hevelsen går ned. Dette er et naturlig middel for å behandle hovne lepper.

Pakk noen knust is i en ren vaskeklut. Påfør vaskeklut forsiktig på leppene i fem til ti minutter, eller så lenge du kan stå før det blir for kaldt. Fortsett re-søknad i løpet av dagen for å redusere hevelse.

Påfør et tynt lag med aloe vera gel på leppene. Aloe vera er en naturlig plante som inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Re-gjelde et par ganger om dagen for å fremskynde prosessen med å lage din hoven leppe gå ned.

Ta et antihistamin hvis du mistenker at hevelsen skyldes mat eller dyr allergier, eller et insektbitt. Antihistaminer er nyttig for å redusere mindre hevelse i løpet av få timer. Over-the-counter medisiner som Claritin og Benadryl er spesielt populære.

Hint

  • Dersom hevelsen er spesielt langvarig og plagsom, og ledsaget av kløe eller utslett, bør du oppsøke lege umiddelbart.
  • Unngå å ta antihistaminer hvis du har en historie med hjerteproblemer, høyt blodtrykk, glaukom eller skjoldbrusk sykdom.