Digidexo.com

Hva er Mourning?

Mennesker er sosiale vesener. Gjennom et helt liv, er obligasjoner og relasjoner mellom mennesker som ikke kan brytes. Siden folk er så viktige for hverandres liv, kan dødsfallet til en person har en betydelig innflytelse på dem hun hadde forhold med. Prosessen med å håndtere konsekvensene av døden kalles sorg.

Identifikasjon

Sorg eller sorg er en universell prosess mennesker går gjennom når de mister noen nær. Det innebærer tristhet, minne og ære.

Typer

Mens alle kulturer sørger over sin tapte seg, måten de gjør det varierer. Mens noen foretrekker å sørge alene, andre foretrekker å gjøre det i grupper, og ofte sorg seremonier utføres.

Religion og Mourning

Religiøs praksis ofte har spesifikke sørgeprosesser. Rive av klær, omsorg for den avdødes kropp, noe som gjør av kondolanse samtaler og deltakelse av en ukes lang sorg "seremoni" er spesifikk for den jødiske religion, for eksempel.

Betydning

Mens folk sørger over et tap for å huske og erkjenner livet til en person som har gått, er det lov å sorg av særlig betydning for den som utfører det. Det gjør ham til å akseptere døden og gå videre fra det.

Syv Stages

Selv om hver enkelt vilje morn på sin egen måte, er det flere stadier av sorg eller sorg. De omfatter sjokk og fornektelse, smerte og skyldfølelse, sinne og lønnsforhandlinger, refleksjon og ensomhet, tilpasning til tap, ombygging av liv og aksept.

Sorg Rådgivere

Ikke alle kan komme gjennom de syv stadier av sorg på egen hånd. Det er jobben til en sertifisert sorg rådgiver for å hjelpe mennesker gjennom deres egen sørgeperiode health.