Digidexo.com

Hvordan spise psyllium skall

Hvordan spise psyllium skall


Psyllium er frøet av Banan anlegget. Psyllium frø inneholder et fiber kalt planteslim som absorberer væske i fordøyelseskanalen. Dette gjør frøene svelle, og legger bulk til avføring. Som avføringen blir digre, den presser på tarmveggen, utløser muskelsammentrekninger som letter fysisk trang til avføring. Denne fysiske prosess påskynder kroppens naturlige eliminasjons funksjon, noe som gjør en effektiv psyllium, naturlig og nonaddictive avføringsmiddel.

Bruksanvisning

Kjøp psyllium skall i en matbutikk eller stoff butikken som hovedingrediens i over-the-counter bulk avføringsmidler. Kjøpe vanlig psyllium skall uten sukker, fargestoffer og smakstilsetninger i helsekostbutikker.

Mål en spiseskje pulverisert psyllium skall og rør i et glass vann eller juice. Den mucilage i vanlig psyllium pulver er tykk og geléaktige. Psyllium ikke har en sterk smak, men på grunn av teksturen, kan det være mer velsmakende tilsatt til juice.

Følg med et annet stort glass vann eller juice. Det er viktig å drikke minst åtte til ti glass, eller 64-120 gram, med væske daglig når du tar psyllium. For å aktivere mucilaginous forbindelser, må psyllium absorbere mye vann, noe som igjen vil legge bulk til avføring, påskynde dens transitt gjennom tarmen.

Gjenta opptil tre ganger daglig, alltid med rikelige mengder vann. Psyllium er trygt å bruke i lengre perioder av gangen fordi, som med høy-fiber matvarer, det gir en naturlig og nonaddictive kilde til fiber.

Tips og advarsler

  • Hvis ikke tatt med væsker, kan danne en hard psyllium obstruktiv masse i fordøyelseskanalen.
  • Ikke ta psyllium hvis du har astma. Tilfeldigvis inhalasjon av pulver kan utløse et astmaanfall.