Digidexo.com

Parafinvoks behandling for leddgikt

Parafin voks behandlinger har vært brukt i flere tiår, ikke bare som et konserveringsmiddel for sjokolade og epler, men også som en skjønnhetsbehandling. Få mennesker er klar over at parafinvoksbehandlinger er også effektive i behandling av leddgikt smerte. I likhet med massasje, kan parafinvoks brukes daglig med nesten ingen bivirkninger.

Hva er parafinvoks?

Parafinvoks er en hvit, luktfri, smakløs solid med flere praktiske programmer, inkludert elektrisk isolasjon og varmeisolering. Den har et lavt smeltepunkt, og ikke holder seg til huden, noe som gjør den ideell for varme voks behandlinger. Det kan bli funnet i hermetikkmidtgangen i dagligvarebutikker og på noen apoteker og skjønnhet forsyne butikker. Eteriske oljer kan legges til flytende parafinvoks for aromaterapi fordeler, samt fordeler ved bruk av spesielle oljer.

Hvor å få en behandling

Mange spas tilbyr parafinvoks som en hudpleie behandling, og metodene som brukes er de samme som de som brukes for leddgikt behandlinger. Noen massasje terapeuter vil også tilby parafinvoksbehandlinger, men ringe på forhånd for å sørge for at din terapeut er trent og utstyrt for en slik behandling. Til slutt kan du utføre disse behandlingene selv med enten en kommersiell parafinvoks apparat eller en Crock-Pot.

Hva du trenger

Før du forsøker en parafinvoks behandling hjemme noen forsyninger er nødvendig. En parafinvoks-bad er utviklet for å smelte og holde den flytende voks ved riktig temperatur, men tjener ingen annen funksjon. En Crock-Pot kan også brukes for parafinvoks behandlinger, men man må nøye overvåke temperaturen av voks. Du trenger minst 4 oz. av fast parafin voks og enten 1 oz. mineralolje å legge til smeltet voks eller olivenolje og en pensel til å påføre et tynt lag på huden. Oljen hindrer voks fra klamrer seg til hud og hår, noe som gjør fjerning svært enkel. En vanlig alternativ er å legge til flere dråper eterisk olje for aromaterapi, for å kapitalisere på de helsemessige fordelene av essensielle oljen, eller rett og slett gi en behagelig duft. Du trenger også to plastposer; dagligvarer poser eller produserer poser vil fungere fint. Minst ett stort håndkle er nødvendig for å holde hendene varme og en mindre håndkle for å fange noen drypp fra voks.

Hvordan er den brukt?

Parafinvoks smeltes til en temperatur på ikke mer enn 125 grader C for å hindre brenning av huden. Før hendene er dyppet i, legge en oz. mineralolje og rør inn sammen med noen dråper eterisk olje som lavendel for aroma. Når den er blandet, og en tynn hinne har dannet seg på tvers av toppen, dypp i en hånd, å spre fingrene for å belegge hele hånden. Holde hånden og fingrene fremdeles, løfter hånden ut og la voksen tørke i noen sekunder. Dip inn igjen og gjenta til det er har flere lag med voks. Med den ledige hånden, vikle voks-dekket hånd i en plastpose, og deretter et stort håndkle. Dette fanger varmen nær huden. La voksen til å sette i minst 20 minutter, holde hånden i ro. Etter 20 minutter eller så, fjern håndkleet og plastfolie, deretter forsiktig skrelle wax off av hånden din. Gjenta på den annen side.

Gjenbruk av parafinvoks

Hvis du er den eneste som bruker parafinvoks, er det OK å plassere skrelles voks tilbake i Crock-Pot eller parafin bad. Hvis noen andre vil bruke voks for ethvert formål, ikke bruker det voks.