Digidexo.com

Naturlig behandling av Pompholyx Eksem

Eksem er et mønster av hud utbrudd som kan være svært smertefullt. Pompholyx eksem er en form for tilstanden som vises på hender og fingre. Dette endrer tilstanden hvor reparasjonsmekanismen av huden funksjoner. De som lider av eksem regenerere huden på en raskere hastighet, noe som kan være forårsaket av en unormal immunforsvar. Det er mange naturlige behandlinger, både eksterne og interne, som kan hjelpe administrere denne tilstanden.

Utbrudd

Utbrudd av eksem kan være svært smertefullt og ubehagelig. Noen ganger, huden blir tørr og flassende, mens andre ganger er det blir betent, fuktig, oser og crusty. Kronisk eksem vanligvis forårsaker endringer i hudens farge og den blir tykk og skjellete. Alvorlig kløe følger alle former. Under et utbrudd, blir huden mye mer mottakelig for smitte.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til eksem. Atopisk dermatitt vanligvis er den mest vanlige årsaken til Pompholyx eksem samt eksem på andre deler av kroppen. Atopisk eksem er en vedvarende hud tilstand knyttet til allergi. 70% av personer med denne tilstanden også lider av astma, høysnue eller elveblest.

Ekstern Herbal behandlinger

Det er mange urte behandlinger brukes eksternt som kan lindre utbrudd. Aloe gel og Avena havre er beroligende og lindre betent hud. Calendula og trollhassel kremer, fortrinnsvis i en kolin base, redusere betennelse og rødhet. Kamille, vassarv og lakris kremer forhindre kløe og herding av huden. Copaiba olje tilbyr rask lindring av inflammasjon og er et antibakterielt. Marshmallow rot krem ​​og Sangre de Drago olje danne et beskyttende lag på huden og hindre infeksjon. En tumeric grøtomslag påføres to ganger daglig dreper smerte og akselererer helbredelse.

Interne Herbal behandlinger

Burdock tinktur regulerer immunsystemet. Oregon drue rot detoxifies systemet og reduserer betennelse. Quercetin fungerer som et antihistamin og stopper betennelse; ta 250 mg tre ganger daglig. Sasparilla er en anti-inflammatorisk; ta 300 mg tre ganger daglig.

Anbefalinger

Fiskeolje kosttilskudd redusere betennelse. Legg brun ris og hirse til kosthold og prøve å eliminere soya, egg, meieriprodukter, hvete og peanøtter. Holde huset fuktet. Ta færre dusj og bad fordi dette utarmer naturlige oljer. Håndtere stress som best du kan, fordi det utløser immunsystemet til å frigi kjemikalier som er skadelige for huden. Unngå kremer og kremer som er beregnet for bruk på normal hud. De kan forverre tilstanden og fungerer ikke på samme måte på infisert hud.