Digidexo.com

Frossen skulder Symptomer

Hvis du har lagt merke til at skulderen har gradvis mistet sin mobilitet, og har blitt stiv og smertefull, kan du bli håndtere en tilstand som kalles frossen skulder. Også kjent som klebemiddel capsulitis, er frossen skulder en tilstand hvor motiliteten i skulderleddet blir gradvis redusert til ingen i det hele tatt. Denne tilstanden kan vare fra noen måneder opp til to år.

Joint Pain

En frossen skulder vil starte opp som sårhet i leddet. Smerten vil gradvis øke. Siden det kan være mange ulike årsaker til skuldersmerter, bør et besøk til en lege for en profesjonell diagnose gjøres tidlig. Tidlig behandling for en frossen skulder vil føre til en raskere bedring. For å lette ubehag av frossen skulder, påfør varme eller kulde, i tillegg til anti-inflammatoriske medisiner.

Begrenset bevegelse

Som bruk av skulderleddet er redusert, på grunn av smerte og ubehag, vil skulderen bli "frosset" som det mister sin bevegelsesområdet langsomt. Fysisk behandling vil øke bevegelsen i skulderen. Anti-inflammatoriske legemidler vil bidra til å forberede skulderen din for noen fysioterapi og lette ubehag under øvelser. Hvis fysioterapi er ikke nok til å kurere en frossen skulder, noen ganger kirurgi eller medisinering skudd ville være nødvendig.

Stivhet

Symptom på lim capsulitis som gir den navnet frossen skulder er stivhet i skulderleddet. Den verste tingen å gjøre er å ikke bevege skulderen på grunn av ubehag, fordi mangelen på bevegelser fører til stivhet og muligens øker skuldersmerter. I noen tilfeller, skulderen har stoppet blir brukt på grunn av stivheten, slik at skjøten blir lite fleksibelt. Dette gjør skulderen bevegelse reduseres gradvis økning og smerte, som skulderen blir brukt mindre.

Vanskeligheter Med Oppgaver

Med en frossen skulder, vil armen begynner å oppleve smerte når det flyttes. Ved siden av manglende evne til bevegelse, vil en person har problemer med å fullføre dagligdagse oppgaver som å få kledd eller gre ens hår. Etter en avtale med en profesjonell, at-home øvelser eller strekninger kan bli bedt om å hjelpe til med å gjenvinne skulder bevegelse. Fysisk aktivitet med en frossen skulder bør ikke gjøres med mindre rådet av en profesjonell.

Stages

Det er tre stadier av symptomene for en frossen skulder. Den første fasen, den smertefulle stadium, kan vare i 2 uker til 8 måneder. Skuldersmerter vil eksistere i denne fasen og kan være verre om natten. Den frosne fasen er neste, og kan vare 2 til 6 måneder. Skulderen kan ikke skade så mye lenger, men vil bli stiv og ute av stand til å bevege seg. Den siste fasen av frossen skulder er opptining scenen og er bedringens vei. Dette kan ta 1 til 9 måneder. Skulderen bør gradvis gjenvinne bevegelse og være tilbake til det normale på slutten av denne fasen.