Digidexo.com

Hvordan å våkne opp tidlig

Å våkne opp om morgenen er aldri en favoritt ting å gjøre for alle, selv de såkalte "morgen folk". Når du befinner deg i en situasjon hvor du trenger å våkne opp et par timer tidligere enn vanlig, kan det gjøre prosessen enda mer smertefull. Men med noen enkle trinn, kan våkne tidlig være så enkelt som å sove i! (Nesten)

Bruksanvisning

•  Få nok søvn er det første skrittet til å våkne tidlig. Tar sikte på å gå til sengs 8 timer før du trenger å våkne opp. Hvis dette er umulig, fortsatt som mål å få så mange timer som du kan.

Ditt seng tid vil mest sannsynlig være tidligere enn normalt så ta litt tid til å roe ned før du prøver og til køys. Lag en kopp urtete og sitte i et komfortabelt sted å lese en avslappende bok eller ser en avslappende TV-show i pyjamas.

Ta en fin varm dusj. Dette vil slappe av deg mer og spare tid i morgen også.

Som du få i seng sette alarmen for den eksakte tiden du trenger for å våkne opp. Tidlige morgener er ikke en god tid til å bruke på snooze-knappen fordi det er for mye potensiale til å falle tilbake i søvn.

Sørg for at soverommet er på en behagelig temperatur og er rolig. Bruk ørepropper hvis det er uunngåelig støy.

Når alarmen går av i morgen, få rett ut av sengen og drikke et stort glass vann. Hydra kroppen hjelper det å våkne.

Gå inn i din morgenrutine som vanlig.

Tips og advarsler

  • Hvis du har mer problemer med å sovne, prøv spritzing lavendel vann i sengen. Duften vil roe din videre.
  • Det kan være en god idé å sette vekkerklokken litt lenger vekk fra deg enn vanlig. På den måten vil du må stå opp for å slå den av.