Digidexo.com

Hvordan bli kvitt gikt Crystals

Et angrep av gikt oppstår når kroppen har et overskudd av urinsyre, som deretter krystalliserer og bosetter seg i leddene forårsaker leddgikt og ekstrem smerte. Selv har blitt dokumentert i århundrer den elendiges gikt, lider generelt måtte vente ut et angrep, noe som kan ta flere uker. Moderne medisinsk forskning har siden kommet opp med mange effektive måter å eliminere de urinsyrekrystaller og derfor smerten uten å måtte vente på det å gå sin gang.

Bruksanvisning

•  Begynn å ta et kurs av anti-inflammatoriske, som ibuprofen eller naproxen. En lege kan forskrive en høyere dose enn det som er tilgjengelig over disk hvis nødvendig. Fortsett å ta anti-inflammatoriske før angrepet har passert eller legen din anbefaler annen behandling.

Drikk mye vann, men redusere eventuelle alkoholinntak, noe som kan forsinke eliminasjonen av urinsyre fra blodet.

Endre ditt kosthold for å eliminere visse matvarer som de rike på puriner og protein som bidrar til urinsyre produksjon. Disse inkluderer rødt kjøtt, innmat, fet fisk, tørkede bønner og asparges.

Få en resept fra legen din for Allopurinal, noe som vil redusere produksjonen av urinsyre og bidra til å oppløse de eksisterende krystaller. Dette bør være en siste utvei, når diett og anti-inflammatoriske ikke er effektive så er det flere kompliserende bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Hvil plagede joint og holde det avdekket så mye som mulig for å hjelpe til med healing.
  • En mistenkt angrep av gikt bør alltid bli diagnostisert og behandlet av legen din for å fastslå alvorlighetsgraden og riktig løpet av behandlingen. Leaving gjentakende angrep ubehandlet kan føre til permanent skade på nyrene.
  • Hvis du er på en daglig aspirin behandling når en gikt angrep finner sted, unngå å bruke til å snakke med legen din.
  • Ikke påfør enten kalde eller varme under en gikt angrep som enten behandling kan forverre tilstanden.