Digidexo.com

Hvordan Sett Depends på Hanner

Hvordan Sett Depends på Hanner


Tap av blærekontroll hemmer en manns livsstil hvis ikke en ordentlig måte. Det finnes en rekke faktorer som forårsaker inkontinens, inkludert svak blæremusklene, en forstørret prostata, komplikasjoner ved kirurgi, stråling eller diabetes, multippel sklerose og Parkinsons sykdom. Om en mann er helt inkontinent, og kan ikke kontrollere blæren hans i det hele tatt, eller om det bare blir et problem under trening eller når ler eller nyser, har avhenger ulike produkter for å dekke alle behov.

Bruksanvisning

•  Sett på Depend Undertøy for menn og trekke dem opp akkurat som vanlig undertøy; de ser ut som undertøy og har korte stil ben. Det er to valg i denne stilen, en av dem har utskrevne mønstrene, og den andre er vanlig hvitt.

Påfør Depend Guards for menn direkte inn i undertøy. Dette er ikke en full undertøy, men en absorberende pute. Trekk bort limet stripe fra baksiden av vakt og trykk godt ned i undertøyet, med lengre "vinge" går opp innsiden av fly av undertøy.

Løsne de perforeringer på sidene av Depend Justerbar Undertøy og trekk opp som vanlig undertøy. Juster tappene går gjennom perforeringen til en komfortabel passform rundt ventetiden. Når Depends er riktig justert, blir de trukket opp og ned som vanlig undertøy.

Stå opp eller legge ned å sette på Depends Protection med faner. Det er tre selvklebende tappene på hver side. Plasser Depends med "cupped" siden over baken, trekk stroppene løs fra selvklebende bakside og trykk den klebrige siden på forsiden av Depends. Når den korte behov for å bli endret, trekker disse strimler løs og kaste bort kort. Fordi denne type avhenger ikke kan brukes på nytt selv om det er funnet å være tørr, forsvinner en wetness indikatorlinje på forsiden når de korte behov for å bli fjernet.