Digidexo.com

Ting å spise tre dager før Master rens hemmeligheter

The Master Cleanse, også kalt "Lemonade Diet", ble utviklet av Stanley Burroughs i 1940s.The opprinnelige konseptet av Master Cleanse var å avgifte kroppen for å fremme optimal helse og helbredelse. Imidlertid er Master Cleanse også kjent for vekttap, og mange mennesker har brukt det tilsvarende. Master rens en 10-dagers rensing program, også kjent som en hurtig, bestående av en flytende diett, hvori ingen fast føde er spist. Før du bruker Master Cleanse, forberede seg på overgangen fra fast føde for væske.

Master Cleanse Ingredienser

The Master Cleanse består av organisk sitroner, cayennepepper, lønnesirup og vann. Lakserende te eller havsalt brukes under rens for å bidra til å eliminere avfall fra kroppen ved å produsere avføring. Mange mennesker tror de kommer uten mat eller ernæring under rens, når ingrediensene faktisk er sunt og næringsrikt, noe som gjør for en flytende mat. Sitroner er rike på vitaminer og mineraler, og hjelpe løsne slim fra kroppen. Cayenne pepper er en velkjent helbredende urt, med tilsetning av evner, spesielt i fordøyelsessystemet, luftveiene og sirkulasjonssystemer. Det løsner også slim. Lønnesirup inneholder også vitaminer og mineraler som mangan, som støtter energiproduksjon. Vann er en naturlig måte å hjelpe kroppen kvitte seg med giftstoffer, og derfor en stor del av rens. Selv om det er helsemessige fordeler forbundet med Master Cleanse, kan det være risiko også, så alltid snakke med legen din på forhånd, spesielt hvis du har noen sykdommer.

Hva du skal spise før Master Cleanse

Lette i Master Cleanse ved å forberede fordøyelsessystemet for flytende diett vil det være forbruker. Ved lettelser din vei inn i flytende diett, vil du og kroppen din være forberedt som du sakte tilpasse seg denne nye metoden for å spise. Tre dager før du starter Master Cleanse, fjerne bearbeidet mat fra kostholdet ditt helt. På hver av de tre dagene før start av Master Cleanse, forberede kroppen din for dette drastisk endring ved å følge denne dietten:

Dag 1: Spis frukt og grønnsaker.
Dag 2: Utarbeide og drikke juice / buljong fra grønnsaker og frukt.
Dag 3: Konsumere 2 liter ferskpresset appelsinjuice, blandet med vann og 2 ss. lønnesirup, som leverer kalorier.

Kroppen din er nå klar for utfordringen, og hjernen din vet kroppen din kan operere uten sin normalt forbruk av mat.

Ting å spise etter at Master Cleanse

Etter Master Cleanse, er det viktig at du ikke umiddelbart gå tilbake til fast føde. Fordøyelsessystemet har vært i ro en stund, og har å bli gjenopplivet. Spise fast føde for tidlig kan føre til bivirkninger, for eksempel gastrointestinale ubehag, kvalme og forstoppelse. Lettelser ut av Master Cleanse er et viktig skritt som ikke bør utelates, og er kanskje enda viktigere enn brukervennlighet i forberedelse før rens. På hver av de tre dagene etter rens, kan du følge denne dietten:

Dag 1: Konsumere 3 liter ferskpresset appelsinjuice med 2 ss. lønnesirup.
Dag 2: Konsumere frukt og grønnsaker juice.
Dag 3: Spis frukt og grønnsaker.

Nå kan du spise en vanlig diett, men et næringsrikt og sunt kosthold er best. Hver gang du bruker Master Cleanse, vil det være enklere.

Side Effects

Selv om det er noen sunne fordeler forbundet med Master Cleanse, er det også noen bivirkninger at noen mennesker kan oppleve. Fordi Master Cleanse består av å hjelpe kroppen utvise giftig avfall, kan det være variasjoner i bivirkningene som kan oppstå, avhengig av kroppens toksisitet nivå. Ifølge Master rens hemmeligheter, noen av de mildere bivirkninger inkluderer sult og / eller cravings for visse matvarer; abstinenssymptomer, som for eksempel fra å stoppe koffeinholdige drikker; tretthet som kommer og går; spontane og hyppig avføring, sammen med mulige magekramper; irritabilitet eller humørsvingninger; sinus drenering; ørevoks buildup; hovne kjertler; forkjølelseslignende symptomer; og et hvitt belegg på tungen. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer blodtrykket endres, kvalme, smerter i kroppen og smerter. Disse bivirkningene er forbigående, og ikke alle opplever dem. Bivirkninger er ikke nødvendigvis en negativ ting, men kan istedet vise at kroppen utvise giftstoffer som det skal.