Digidexo.com

Hvordan Wrap en skulder med ess bandasjer

Skulder skader kan være en ulempe, fordi de kan begrense bevegelsen av hele skadet arm. Du må kanskje sove ubehagelig, og fremfor alt, hvis du er en idrettsutøver, vil du ikke være i stand til å utføre samme måte som du vanligvis ville gjort, hvis du klarer å utføre i det hele tatt. Noen skader, som blåmerker eller kutt kan ignoreres, men en skulderskade kan hindre bevegelse i hele armen før det gror. For å hjelpe med healing, kan du starte ved å pakke skulderen med et ess bandasje for å immobilisere det slik at skaden ikke er forverret.

Bruksanvisning

•  Pakk Ace bandasje rundt skulderen, starter på skulderblad og går under armen minst to ganger slik at bandasjen ikke rakne. Målet er å begrense bevegelsen, ikke hindre bevegelse helt, så ikke pakk bandasjen for hardt.

Pakk bandasje rundt kroppen din, og bringer det under motsatt arm og over brystet.

Cycle bandasjen måten Trinn 1 og Trinn 2 råd til det ikke er bandasje igjen.

Tuck enden av bandasjen på innsiden av emballasjen, slik at den ikke kommer fra hverandre. Du kan også feste den med en sikkerhetsnål.

Bruk is innpakket i en klut til den skadde skulderen for tjue minutter hver to eller tre timer, hvis det er nødvendig. Isen vil begrense hevelse og la skaden til å helbrede en litt raskere.