Digidexo.com

Hva er MCT-olje brukes til?

MCT (medium chain triglyserider) er en lett fordøyelig olje som forekommer naturlig i kokos og palmekjerneolje oljer.

Hvordan MCT-olje er tatt

MCT-olje kan brukes som salatolje eller for matlaging. Oljen kan også brukes som et renset supplement i gel pille danne opp til 85 mg.

Hvordan MCT-olje Works

MCT olje ikke reise gjennom lymfesystemet som andre oljer; det går direkte til leveren for å bli metabolisert og utgitt som energi. MCT olje fungerer som et karbohydrat (drivstoff for kroppen) for å gi den nødvendige energi og kalorier, men ikke fett som kan lagres i kroppen.

Kroppsbyggere og MCT-olje

Kroppsbyggere og fitnessentusiaster nytte av MCT-olje unike egenskaper i at oljen kan hjelpe med vektøkning (muskelmasse) og vekttap. MCT olje tilbyr fettforbrennende energi og brenner tre ganger mer enn annet fett. Dette fettforbrennende effekt kan vare opptil seks timer etter MCT-olje er brukt.

Forhold som har nytte av MCT-olje

MCT olje fremmer tarmhelse ved å bli kvitt kroppen av plagsomme mikroorganismer som forårsaker kroniske betennelser som Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom. MCT olje hjelper også diabetikere fordi det bidrar til å regulere blodsukkernivået. Andre problemer MCT-olje kan bidra til å avlaste er cystisk fibrose, fedme og fett malabsorpsjon.

Sykehus og MCT-olje

Sykehus bruker MCT-olje (mer kjent som kokosnøttolje) i fôring av pasienter intravenøst ​​fra de helt unge eller kritisk syke. MCT-olje er en del av forings formel som hjelper pasienten gjenvinne styrke.