Digidexo.com

Ikke-kirurgisk helbredelse for Endometriose

Endometriose oppstår i mange kvinner i løpet av sine fertil år. Det er en tilstand der en del av slimhinnen i livmoren, også kalt endometrium, vokser utenfor livmoren, holde slike strukturer som eggstokkene, egglederne og gastrointestinale organer. Selv om endometriose er ikke dødelig, kan det forårsake mild til alvorlig smerte, tunge menstrual blødning og infertilitet. Mens det er kirurgiske behandlinger for å behandle endometriose, er det flere ikke-kirurgiske behandlinger. Årsaken til denne tilstanden er ikke klart.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, slik som naproxen og ibuprofen, er kostnadseffektive behandlinger for endometriose. NSAIDS kan kjøpes over disk og hjelpe til med å håndtere smerter forårsaket av denne tilstanden.

Hormonelle prevensjonsmidler

Hormonelle prevensjonsmidler bidra til å kontrollere smerte og blødning av mild til moderat endometriose fordi de kontrollerer fortykkelse av livmorvevet. Kvinner som tar hormonelle prevensjonsmidler kan forvente lysere, kortere og mer håndterbare perioder.

Ufrivillig barnløshet

Hormonterapi slik som Danazol kan bidra til å krympe i den endometriale vev og implantater kontrollere smerte forårsaket av denne tilstanden. Fordi endometriose er relatert til endringer i hormoner, er hormonbehandling en effektiv behandling for å bidra til å stabil hormoner.

Heat Therapy

Varmeputer og varme bad er nyttig med lettelser endometrial smerter. Disse teknikkene bidra til å løsne muskelsammentrekninger som forårsaker smerter og kramper i bekkenet og underlivet.