Digidexo.com

Hva er den maksimale mengden av glutation du kan ta?

Hva er den maksimale mengden av glutation du kan ta?


Glutation, også kjent som gamma-Glutamylcysteineglycine og GHS, er en antioksidant, og bidrar til å beskytte cellene mot frie radikaler. Et lite protein som finnes i human lever, kan den redusere utviklingen av kreft, men den nøyaktige virkning på mennesker er fortsatt ukjent. Mer nylig har det vært brukt som en kosmetisk hud whitener.

Funksjon

Glutation nøytraliserer frie radikaler, som er atomer som har et ulikt antall elektroner og ved interaksjon med oksygen kan føre cellene dør eller fungerer dårlig, og reaktive oksygenforbindelser. Den er produsert av celler som de store endogene antioksidantegenskaper, som kan interagere med frie radikaler på en sikker måte og stoppe reaksjonen som skader cellene. Det detoxifies utenlandske forbindelser og kreftfremkallende kreftfremkallende. Det er også en viktig del av immunsystemet.

Dosering

Den typiske glutation doser varierer fra 50 mg til 600 mg, når det tas gjennom munnen (selv om forskning viser denne metoden kan være ineffektiv fordi glutation er ikke veldig godt absorbert av kroppen). Noen kliniske studier har antydet en dose på 600 mg hver dag eller annenhver dag når det injiseres. En 600-mg to ganger om dagen dose (1200 mg daglig) er skrevet ut til inhalert glutation.

Advarsel

Fordi glutation er et kosttilskudd og ikke et medikament, er det ikke nøye regulert, og dens effektivitet og sikkerhet er i dag (per august 2010) under studien. Den sikreste maksimal dosering av glutation er ikke klarlagt, slik at du bør følge anvisningene fra glutation produkt som du bruker. For eksempel, den maksimale dose for hud-blekingsformål varierer fra den maksimale dose for antioksidant formål.