Digidexo.com

Vitamin D3 hårvekst

Vitamin D3 hårvekst


Vitaminer er mikronæringsstoffer som spiller viktige roller i kroppen fra cellevekst, immunrespons eller muskelvekst. Rollene er uendelige. D-vitamin er viktig for opptaket av kalsium, bein vekst og mineralisering av bein. Imidlertid kan forskning fra kliniske dyreforsøk tyder på at vitamin D3 og dets analoger kan hjelpe hårvekst.

Identifikasjon

Vitamin D er et fettløselig vitamin, som betyr at den ikke er vannoppløselig, og som er lagret i fettet. Dette kan føre til en oppbygging og føre til toksisitet. Det er funnet i meget få matvarer og tilsettes til andre, som melk. Vitamin D er tilgjengelig i supplement form. Legemet kan gjennomgå vitamin D-syntese ved ultrafiolette stråler berører huden. Andre roller til vitamin D er immune og neuromuskulær funksjon, og som gir et anti-inflammatorisk respons.

Kilder

Mat kilder til vitamin D er egg åk, biff lever, og melk eller appelsinjuice beriket med vitamin D. De høyeste kilder til vitamin D finnes i fet fisk som laks, torsk og makrell. En spiseskje tran inneholder 1360 internasjonale enheter (ius) av vitamin D. Den anbefalte daglige tildeling (RDA) av vitamin D er 400IUs daglig.

Expert Insight

En dyrestudie ved Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles, California, ble gjennomført med naken mus som fikk vitamin D3 for å avgjøre hvorvidt det kunne stimulere hårvekst, disse musene ikke kunne vokse hår normalt. Dosen ble ikke gitt, men det uttalt at det var en høy dose som ikke nådde toksisitet. Vitamin D3 tilskudd dramatisk stimulert hårvekst i de nye mus. Veksten var i et syklisk mønster og stimulerte veksten av normale hårsekker. Husk dette er en dyrestudie; Men, det viser hårvekst ble direkte knyttet til høye doser av vitamin D i mus som ikke kunne vokse hår under normale omstendigheter.

Toksisitet

Vitamin D-toksisitet kan føre til kvalme, oppkast, manglende appetitt, vekttap og forstoppelse. Det kan også øke blod nivåer av kalsium som kan føre til endringer i mental status som forvirring og unormal hjerterytme. The Office of Kosttilskudd si at bruk av kalsium (1 g / dag) og vitamin D (400IUs / dag) kan øke risikoen for nyrestein hos postmenopausale kvinner med 17 prosent.

Advarsel

Vennligst ta kontakt med helsepersonell før noen supplement program. Resulterer ikke typisk. Vitamin D har en toksisitet nivå og kan føre til alvorlige konsekvenser. Studien inkluderte tilgjengelig nakne mus, og det er en mangel på menneskelig prøve forskning som viser effektiviteten av vitamin D for å stimulere hårvekst.