Digidexo.com

Slik unngår du at den Rhinovirus

Rhinovirus er et smittestoff som forårsaker forkjølelse. Det spres via direkte kontakt fra person til person. Naturen av rhinovirus er frodig og enkelt overføres. Men det finnes forholdsregler enkeltpersoner kan gjøre for å hindre denne infeksjonen.

Bruksanvisning

•  Pump en krone størrelse mengde antibakteriell såpe inn i håndflaten din. Bruk en livlig, back-og-tilbake bevegelse i minst 20 sekunder, og skyll med varmt vann. Hvis du er i et offentlig toalett, enten bruke en papir håndkle eller toalettpapir for å åpne døren slik at du ikke reinfect hånden med potensielle virus.

Bruk en hånd sanitizer mellom hånd vasker og når du ikke kan vaske hendene. Hvis du ikke klarer å vaske hendene med såpe og vann, er hånd sanitizer det nest beste. Det bør inneholde minst 60 prosent alkohol for å være effektive. Sørg for å bruke rensemiddel over hendene, inkludert håndflaten, oppå hånden, mellom fingrene, og på håndleddene.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og drikke minst åtte glass vann om dagen. Ta en multivitamin, spesielt hvis du ikke klarer å få vitaminer og mineraler fra mat kilder.