Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på Childhood hypothyroid sykdom?

Hva er Tegn og symptomer på Childhood hypothyroid sykdom?


Hypotyreose hos barn kan føre til mange ødeleggende symptomer som kan påvirke barnet godt inn i voksenlivet. Tilstanden er forårsaket av enten et fravær av skjoldbruskkjertelen eller forringelse av kjertelen gjennom genetiske avvik. Symptomer og tegn, som for eksempel nedsatt motorisk funksjon, hes gråt og mørkere hud, vises kort tid etter fødselen, og må behandles raskt for å unngå permanent skade på barnets utvikling av hjernen.

Jod-mangel

Endemisk kretenismen er den medisinske termen for syndromet som forårsaker døve-mutisme. Syndromet i seg selv er et symptom på jod mangel forårsaket av hypotyreose i et spedbarn under svangerskapet. Spedbarn kan bare vise tegn til spastisitet, som er hjernen kontinuerlig sender signaler til musklene til kontrakt eller stramme. Barnets hud, armer og ben vil føle hardt og spent, ikke myk og smidig som vanligvis er tilfellet med spedbarn karosseriet.

Mental Impairment

Skade på hjernen forårsaket av hypotyreose hos barn viser sine symptomer over tid og kan være mer ødeleggende enn noen ytre fysiske symptomer. Intellektuell demping og kortvoksthet vises som barnet aldre hvis sykdommen har gått udiagnostisert (og derfor ubehandlet) gjennom barnets baby og ungdomsårene. Dette forkrøplet intellektuell vekst kan ikke være "uferdige" gjennom behandling av lidelsen, selv om de ytre symptomer (muskeltiltreknings, hard hud, etc.) kan bli reversert.

Gastrointestinale symptomer

Barn med hypotyreose kan oppleve kronisk forstoppelse og vektøkning eller manglende evne til å gå ned i vekt gjennom trening. Når det kombineres med kortvokste og nedsatt kognitiv funksjon, kan disse symptomene ligne på Downs syndrom. Symptomer er behandlet og enkelt reverseres (lagre for psykisk nedbrytning) gjennom livslang erstatning av skjoldbruskkjertel hormon med en gang-en-dagers pille.