Digidexo.com

Informasjon om Slim Form Patch

The Slim Form Patch er et vekttap produkt som er tilgjengelig på noen apoteker så vel som online. Det er slitt på huden for å frigjøre diett hjelpemidler på en ensartet måte, og er ment å dempe appetitten og øke stoffskiftet.

Størrelse

En en-måneders forsyning er en eske med 10 slanke form Patches, som hver er slitt i tre dager før du trenger utskifting. Plasteret er liten og kan bæres under klærne, slik at det ikke kan bli sett av andre.

Funksjon

The Slim Form Patch sier det vil redusere appetitten og øke energinivået ditt, slik at du kan spise mindre, være mer aktive og gå ned i vekt. Bestanddelene er oppført på produktets nettstedet omfatte "marine alger, mannitol, klorider, kalium, natrium, magnesium, aminosyrer, kalsium, glukose, jod, fosfater og fucose." Den marine algeekstrakt også er kjent som blæretang. Bladderwrack sikkerhet og effektivitet i vekttap er ikke undersøkt, ifølge MedlinePlus.

Fordeler

The Slim Form Patch kan brukes hvor som helst på kroppen, noe som gjør det enkelt å finne et diskret sted å sette den. Produsenten anbefaler imidlertid varierende nettstedene der du putter patcher. Siden patcher kan bli slitt i flere dager om gangen, trenger du ikke å huske å ta pillene før hvert måltid eller trening.

Advarsler

Kvinner som er gravide eller ammende bør spørre sin lege før du bruker Slim Form Patch. Under graviditet, kvinner vanligvis ikke bør redusere sitt kaloriinntak eller prøve å gå ned i vekt. Ammende mødre kan ende opp med å overføre noen av ingrediensene i dietten patch til deres barn.

Betraktninger

Mens Slim Form Diet Patch sier den bruker 100 prosent alle naturlige ingredienser, det, som mange diett hjelpemidler, kan bli avhengighetsskapende. Når kroppen blir vant til effekten av oppdateringen, kan du lider av en mangel på energi eller eksepsjonelt økt appetitt når du slutter å bruke den.