Digidexo.com

Hvordan Heal med hvite Sage

Hvit salvie (Artemesia ludoviciana) har vært brukt i århundrer av ulike indianerstammer for både medisin og seremonier, og er fortsatt brukes i stor utstrekning i dag. Her er en oversikt hvordan den brukes i en helbredende ritual av Cecelia Garcia, en healer fra Chumash stamme av Santa Barbara-området i California.

Bruksanvisning

Cecelia hvite salvie healing ritualet starter med bønn enn frisk hvit salvie dyrket på en spesiell hage, deretter plukke en gren.

En salvie blad er plassert i en en-liters flaske med renset vann i 30 minutter for å trenge gjennom vannet før pasienten drikker den. Den samme blad kan brukes på nytt i fire flasker med vann for i løpet av en dag. Etter det, forringes blad og kan ikke brukes.

En annen måte det er brukt er å plassere et lite blad i munnen og suge på den for å berolige halsen ..

Hvit salvie er også brukt som en varm te. Plassere en frisk blad i en kopp vann ved romtemperatur i en rustfri stålpanne eller glass. Varm opp vannet bare inntil det akkurat begynner å koke. Det må ikke komme til en full koke, eller effekten er tapt. Drikk te.

Healeren kan også bruke hvit salvie i en bønn seremoni for en person eller en gruppe av familie og venner samlet med pasienten. Små grener av ferske tørkede grener ubundet av garn, hyssing eller hyssing er plassert i en abalone shell eller ildfast bolle og satt i brann. Alle ber i kor og røyken sender bønner til Gud om å invitere ham inn i helbredelsesprosessen.

Tips og advarsler

  • Å dyrke din egen hvit salvie hage, kjøpe ferske planter fra en barnehage eller botanisk hage. Plante dem i en sandholdig jord plott som får fullt sollys. Hvit salvie er tørke-resistent. De Chumash indianere og andre stammer som bruker hvit salvie tror det roer ånden, bringer det tilbake til det normale, og gjør det riktig igjen. Røyk fra de brente bladene antas å drive bort onde ånder, onde tanker og mareritt. De Kiowa, Dakota, Blackfoot og Mesquaukie stammene brukt hvit salvie te for magen plager, eksem og utslett, for å berolige en sår hals og for å avlaste brystet lunger. Pawnee og Bannock kvinner drakk hvit salvie te i løpet av sine menstual perioder.
  • Den tørkede salvie bør ikke være bundet med garn, hyssing eller hyssing fordi det fører til vismannen å forme.