Digidexo.com

Kaliumklorid & Blood Pressure

Inntak av kalium er kjent for å bidra til å senke blodtrykket. Kaliumklorid kan tas som et kosttilskudd, og er også funnet i enkelte salt erstatningsprodukter.

Identifikasjon

Ifølge Harvard Medical School, er kaliumklorid tatt som et diett-supplement, i motsetning til kalium-citrat, som forekommer naturlig i mange matvarer.

Betydning

The American Heart Association sier at inntak av kalium er viktig for å redusere blodtrykket. Kaliumklorid ble benyttet i studier som et supplement som pasienter bruke til å øke kaliuminntaket.

Salt Substitute

Kaliumklorid blir noen ganger brukt i salt erstatningsprodukter. Den kalium-klorid erstatter natriumklorid som finnes i salt.

Fordeler

Hensikten med å bruke kalium-klorid eller ved å øke inntaket av kalium i dietten er at det demper virkningen av natrium med hensyn til blodtrykk.

Expert Insight

Ifølge en 2005 studie gjort ved Harvard Medical School, er den beste måten å øke inntaket av kalium å spise kalium-rik mat som bananer, sitrus, fisk, grønne grønnsaker, belgfrukter, meloner, tomater, hele korn, poteter, fjørfe og yoghurt. Med et riktig kosthold, studieland, bør du ikke trenger å ta et supplement med kaliumklorid.