Digidexo.com

Hvordan å miste magen vekt

Enten du nylig har hatt en baby, eller simpelthen elsker å spise, kan du ha en liten gut og leter etter måter å miste magen. Det finnes mange teknikker for å hjelpe deg å miste magen vekt. Noen metoder produsere raske resultater, og andre krever konsistens.

Hvordan å miste magen vekt

Exercise. En kombinasjon av cardio og abdominal treningsøktene vil effektivt hjelpe deg å miste magen vekt. Ideelle cardio trening inkluderer 40-minutters økter tre ganger i uken. I tillegg trenger du å innlemme abdominal crunches, leg heiser eller side vri i ukentlig rutine.

•  Spis tidlig. Det er best å spise tidlig på kvelden. På denne måten har kroppen din god tid til å fordøye maten. Spise sent eller rett før sengetid er en dårlig idé fordi kroppen din vil brenne mindre fett og resultere i vekt rundt magen.

rense systemet. Personer som lider av forstoppelse og andre mage plager tendens til å ha et større magen på grunn av abdominal oppblåsthet. Legg fiber og vann i kostholdet ditt. Dette vil bidra til å regulere tarmer, noe som kan redusere oppblåsthet og mage vekt. Colonic vanning og avføringsmidler effektivt kan rense systemet og flat mage.

Eliminer stress. Stress og bekymring kan resultere i en større midtseksjon. Under stressende situasjoner, pleier vi å spise mer og trene mindre. Identifisere stress utløser og forsknings måter å takle.

Spis bedre og mindre. En av de enkleste måtene å miste magen vekt er å redusere matinntaket. Uten trening og abdominal treningsøktene, kan du trimme magen fett ved å bare spise mindre måltider og eliminere junk food fra kostholdet ditt. Plus, identifisere matvarer som forårsaker oppblåsthet og begrense inntaket.

Se en lege. Plutselige vektøkning kan være et resultat av en medisinsk tilstand. For eksempel, noen mennesker som lider av fibroidtumorer, eggstokkreft og leverproblemer merke rask vektøkning i midtpartiet. I de fleste tilfeller er vektøkning ledsaget av smerte.