Digidexo.com

Symptomer på Herpes genitalis

Det er to stammer av herpes, HSV-1 og HSV-2. Den første er vanligvis spres via spytt og den andre er ansett å være en seksuelt overført sykdom. Mens herpes genitalis er i stor grad betraktet å være seksuelt overført kan det være forårsaket av enten virus. Herpes genitalis kan være utrolig smertefullt for de som er smittet. Symptomene kan noen ganger speile de som er forbundet med en urinveisinfeksjon, mens andre ikke kan registrere noen symptomer i det hele tatt.
Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på herpes genitalis. Umiddelbar behandling er nødvendig for å hindre ytterligere ubehag og spredningen av viruset.

Genital sår

Både menn og kvinner med herpes genitalis vil presentere med genital sår. Menn kan ha blemmer eller sår på penis, på pungen, eller i nærheten av anus. Kvinner vil ha blemmer eller sår på vagina, på vulva, og rundt anus.

Discharge

Et annet vanlig symptom på herpes genitalis er utflod fra underlivet. Menn vil finne en slim drenering fra penis mens kvinner vil ha slim renner ut av vaginal området.

Influensalignende symptomer

Både HSV-1 og HSV-2 er virus som betyr at de kan være ledsaget av feber, hodepine, og til og med muskelsmerter. Det er utrolig viktig å søke medisinsk behandling hvis du har disse symptomene for å sikre at du ikke forveksle dine herpes genitalis betingelse for influensa - særlig dersom symptomene dine er kombinert med noen av de nevnte.

Hovne kjertler

Som kroppen din prøver å bekjempe herpes genitalis virus du kan oppleve hevelse av lymfekjertler i lysken.

Kløe eller Burning Ved Urinering

Herpes genitalis kan forårsake kløe i området rundt genitalia, og kan også føre til at urinrøret selv å bli smittet. Hvis dette skjer, vil de med herpes genitalia føler en brennende følelse hver gang de tisser.