Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med takknemlighet

Hvordan å miste vekt med takknemlighet


Ifølge en University of California forsker, er takknemlighet nøkkelen til å oppnå en stress-fri og lykkelig liv, som begge er avgjørende for vekttap. De individene som viser takknemlighet tendens til å gjøre sunnere mat og livsstil valg, som kan føre til et fall på skalaen. Følelsen takknemlig betyr å være takknemlig når du mister vekt og å være snill mot deg selv, selv når du ikke gjør det. Viktigst, føler takknemlighet hjelper deg å huske at tallet på skalaen ikke definerer din personlige verdt.

Hvordan å miste vekt med takknemlighet

Sett en sunn og realistisk vekt-tap mål. Det kan være nedslående ikke å nå den drømmen nummer i den tiden du har bestemt deg burde. Selvfølgelig, når du er overbevist om at de siste 10 pounds å komme seg i en uke eller mindre, er du egentlig bare sette deg opp for svikt. Møte med en ernæringsfysiolog hvis du kan bestemme hvor mye vekt realistisk behov for å gå av, og deretter være tålmodig. Nøkkelordet i vekttap er utholdenhet og utholdenhet hjelper forplante takknemlighet.

Spor framgangen din. Finne en online kalori-telling verktøy som kan hjelpe deg å spore din trening, matinntak og fremgang. Det er godt å se vekttap på papir - eller i dette tilfellet på skjermen. Å se fremgangen din foran deg kan gjøre deg stolt og takknemlig når vekttap er oppnådd. Spore fremgang kan også bidra til å identifisere de tingene du trenger å gjøre litt bedre.

•  Tren regelmessig. I tillegg til å hjelpe vekttap eller vekt vedlikehold, kan trening gjøre at du føler lykkeligere, mer komfortabel og mer avslappet. Når du føler deg godt om deg selv, utvikle deg en følelse av takknemlighet for det du har, og kan unngå å føle motløs om ting du kanskje mangler.

Bli med i en støttegruppe eller snakke med en venn. Å ha noen å snakke med om dine følelser er svært nyttig i å opprettholde en følelse av takknemlighet. Hvis du minne deg selv om at du gjør en forpliktelse til å være sunnere og ikke bare tynnere er det som er viktig, vil du være takknemlig for hver kilo du mister, og selv for de du ikke.

Bruk positive affirmasjoner på en daglig basis. Affirmasjoner er tanker og ord du sier hver dag. En god måte å endre negative selvfølelsen er å skape en positiv indre dialog. Start med å skrive noen enkle setninger som gjelder for deg, for eksempel: "Jeg vil være glad uansett hva min vekt er", "Jeg er vakker", og "skalaen definerer ikke meg." Lag hva affirmasjoner som fungerer best for deg.

Hint

  • Vær realistisk om din vekt-tap mål. En trygg rate av vekttap er 1-1 1/2 pounds per uke.
  • Bruke et nettbasert verktøy eller snakke med en registrert kostholdsekspert om å skape et måltid plan for å hjelpe deg å holde deg på sporet.
  • Ikke "gå på diett"; i stedet, gjøre en livsstilsendring og innlemme sunn mat i hverdagen.
  • Ta kontakt med en lege før du starter et nytt treningsprogram.
  • Øvelse i måtehold; hoppe inn i en kraftig mosjon diett kan gjøre mer skade enn godt. Av samme grunn, unngå å krasje dietter og kjepphest dietter; de fungerer ikke og kan skade helsen din.