Digidexo.com

Hvordan Aldri får munnsår

Hvordan Aldri får munnsår


Forkjølelsessår er små, smertefulle lesjoner på leppe og rundt munnen forårsaket av en herpes simplex virus infeksjon. Du kan få en kriblende følelse på leppene dine før selve utseendet på blemme. Forkjølelsessår vanligvis vare mellom 10 og 14 dager. Mens forkjølelsessår er verken kureres eller helt forebygges, kan det treffes tiltak for å redusere risikoen for å inntreffe.

Hvordan Aldri får munnsår

Hvordan forebygge forkjølelsessår

•  Ta den essensielle aminosyren lysin. Funksjonene til lysin inkluderer å bli involvert i produksjon av enzymer, hormoner og antistoffer. Ifølge en studie publisert av Griffith RS, et al. i 1978 i tidsskriftet "Dermatologica", lysin demonstrert en undertrykkende tiltak mot herpes simplex virus. Som en kald sår forebyggende, er 500 mg av lysin ofte tatt to til tre ganger daglig mellom måltidene. Lysin også kan påføres direkte til lesjonen som en behandling.

Konsumere lakris rot ekstrakt. Lakris er mer enn en velsmakende smakstilsetning for godteri. Dette kan bidra til å forhindre forkjølelsessår utbrudd på grunn av sine antivirale egenskaper mot herpes simplex virus, og kan potensielt inaktivere viruset, ifølge en studie publisert av Hirabayashi K, et al. i 1991 i "kjemisk og farmasøytisk Bulletin." En form av lakris rot, er deglycyrrhized lakris rot (DGL) ofte funnet i chewable form i helsekostbutikker. Denne formen forårsaker ikke den potensielle økning i blodtrykket som er forbundet med inntak av store mengder av lakrisrot. Det kan også brukes lokalt fire ganger om dagen for å behandle lesjonen.

Spis mat med resveratrol eller ta en resveratrol kosttilskudd. Den antioksidanten resveratrol er et stoff som finnes i druer, nøtter og visse vinstokker. Det er mest kjent for sin tilknytning til den franske Paradox --- franske folk oppleve en relativt lav forekomst av hjertesykdom til tross for en diett høy i mettet fett. Ifølge forskning publisert av Docherty JJ, et al. i 1999 i tidsskriftet "Antiviral Research", er resveratrol effektive for å hemme spredning og aktiviteten av herpes simplex virus. Fordi det blir raskt metabolisert og eliminert av kroppen, hyppige doser er nødvendig.

Påfør isen direkte til stedet på leppe eller munn ved første prikking tegn på en kald sår. Ifølge Drs. Balch og Stengler i sin bok "Resept for Natural Cures," dette kan hindre en komplett utbrudd. Virkningen av isen i å forebygge forkjølelsessår kan være et resultat av kald forhindre viruset fra å bevege seg fra nerve til overflaten av huden. For å unngå hudskader, bruke isen for noen få til flere minutter og deretter stoppe, gjenta denne prosessen hver time.

Hint

  • Alltid konsultere en lege eller kvalifisert helsepersonell før du tar noen kosttilskudd eller ved hjelp av en naturlig rette.