Digidexo.com

Hvordan bruke kosttilskudd for å redusere blodtrykket

Hvordan bruke kosttilskudd for å redusere blodtrykket


Ved hjelp av kosttilskudd for å senke blodtrykket er en annen måte å forholde seg til høyt blodtrykk. Kosttilskudd kan bidra til å senke blodtrykket naturlig. Hvis du tar høyt blodtrykk medisin, spør legen din om bruk av kosttilskudd. Faktisk, noen medisiner som du tar, bør du spørre legen din før du bruker kosttilskudd.

Å senke blodtrykket, kommer det ned til å spise bedre, trene, og bare leve et sunnere livsstil. Høyt blodtrykk symptomer er vanligvis ikke lagt merke til med mindre de er alvorlig og livstruende. Det er viktig å få regelmessige kontroller fra legen din, for å fastslå blodtrykket. I mellomtiden prøver å leve en sunnere livsstil kan bidra til å redusere høyt blodtrykk.

Hvordan bruke kosttilskudd for å redusere blodtrykket

•  Drikk grønn te. Ifølge studier, 65% av de som drikker grønn te regelmessig redusere deres risiko for høyt blodtrykk. Grønn te er kjent som en svært kraftig antioksidant drikke, som fordeler en sunnere livsstil. Grønn te har koffein i den. Mye koffein kan faktisk bidra til høyt blodtrykk. Grønn te ikke inneholder nesten mengden av koffein i forhold til soda og kaffe. 20 milligram per pose, sammenlignet med kaffe som inneholder 80, og brus inneholder 45. Ja, hvis du misbruker grønn te, som noe som inneholder koffein, kan det øke blodtrykket. Drikk 3-5 kopper om dagen, og eliminere andre koffein drikke i kostholdet ditt.

Bruk magnesium for å senke blodtrykket. Magnesium slapper blodkarene. Magnesium støtter muskel og nerve-systemet, og samtidig opprettholde en helse immunsystem. Ifølge studier, de som får 500-1000mg av magnesium daglig i kostholdet sitt, lavere blodtrykk.

Bruk kalium for å senke blodtrykket. Kalium vil redusere natrium, noe som bidrar til å forårsake høyt blodtrykk. Ifølge den tredje nasjonale helse og Nutrional eksamen undersøkelse, 4100 mg kalium, spist fra frukt og grønnsaker bidra til å senke blodtrykket med 7,2 / 2,8 mmHg. Det er viktig at du ikke får for mye kalium, ellers kan det føre til andre helseproblemer, som for nyrene. Jeg vil diskutere med legen din om hvor mye kalium å komme inn i kostholdet ditt. Snakk med legen din før du tar kaliumtilskudd.

Bruk kalsium for å senke blodtrykket. Kalsium er støtter god benstruktur i kroppen. Det er blitt sagt at de som får en lav mengde av kalsium i dietten har høyt blodtrykk. Ifølge studier, de som får 800 mg kalsium i kostholdet sitt, bidra til å senke blodtrykket i 23 prosent av folk.

Bruk omega-3 fiskeoljer. Omega-3 fiskeolje kan bidra til å redusere vekten. Fedme kan være en årsak til høyt blodtrykk. Omega-3 fiskeoljer bidrar til å støtte en sunn hjertefunksjon, sammen med å redusere kolesterolet. Du kan finne en god kilde til omega-3 i laks, ørret, og valnøtter. Men, bør du ta omega-3 fiskeoljer daglig, for de som har høyt blodtrykk.