Digidexo.com

Hvordan ha Dental Veneers Fitted

Hvordan ha Dental Veneers Fitted


Å ha dental veneers montert er en prosess som krever flere besøk til din tannlegekontor. Avhengig av hvor mange finer du ha montert, tilstanden på tennene og størrelsen og opplevelse av tannlege kontoret, kan denne prosessen strekke seg over en periode på flere uker eller gjøres i løpet av få dager.

Bruksanvisning

•  Be om anestesi hvis tennene er spesielt følsomme, eller hvis du er engstelig om prosedyren. Mens hele prosessen er ikke spesielt smertefullt, kan det være sjenerende for noen mennesker. Fungerende på forhånd vil hjelpe deg å unngå avbrudd når dental skallfasetter blir montert.

Planlegg din første konsultasjon i nærheten av helgen eller på en dag når du kan gå hjem etterpå. Som en del av det første trinnet i å ha dental veneers montert, vil tannlegen forme og male overflaten av tennene dine for å forberede dem for skallfasetter. Dette kan føre til ubehag i tannkjøttet, samt noen ising i tennene, slik at du ønsker å hvile etter denne avtale.

Be legen om å forklare hvordan man skal ta vare på tennene mellom avtaler. Etter tenner har vært bakken, vil de bli dekket med en midlertidig finer, ofte bundet til tennene med en lys sement. For å unngå å miste de midlertidige skallfasetter eller forårsaker skade på tennene dine, bør du ta ekstra hensyn når du spiser hard mat, tanntråd eller gjøre visse aktiviteter, som for eksempel spille sport.

Planlegg din andre avtale, da de dental veneers vil ha blitt fabrikkert og formet. Hvor lang tid dette tar avhenger av laboratoriet og teknologien tilgjengelig for din tannlege. (De fleste kosmetiske tannleger kontrakt til en utenforstående laboratorium for dette arbeidet.) I løpet av denne avtale, vil du ha veneers montert.

Ha dental veneers permanent limt til tennene. Dette kan innebære en annen omforming økt, avhengig av hvor godt de veneers passe. Når overflaten av tannen er klar, vil tannlegen binde finer ved hjelp av en permanent sement og en tettende lys for å sikre den.

Hint

  • Gå gjennom høringsprosessen nøye. Du vil trenge en grundig sjekk, røntgen og behandling før kan monteres og limt dental skallfasetter. Hvis du har hull i tennene, tannkjøttsykdom eller andre problemer, vil de trenger for å bli behandlet før du kan ha veneers brukt.
  • Ikke bli overrasket hvis tannlegen din ikke planlegge ikke for en oppfølging avtale. Dental skallfasetter krever ingen utvinning eller spesiell omsorg etter å ha blitt montert, og du bør være i stand til å gå tilbake til din vanlige livsstil umiddelbart.