Digidexo.com

Hva Er alkalisk kosthold?

Hva Er alkalisk kosthold?


Den alkalisk kosthold innebærer en helhetlig tilnærming til å øke den generelle helse ved å spise mat med et alkali innhold som etterligner kroppens normale pH-nivå på 7,36 til 7,44. Tilhengere av dietten hevder at å spise mat med en pH-nivå proksimalt for det som forekommer naturlig i kroppen rettsmidler kronisk tretthet, hyppige forkjølelser og infeksjoner.

Funksjon

Den alkaliske Diet angivelig senker sirkulerende nivåer av sure forbindelser i kroppen ved å foreskrive en minimal inntak av næringsmidler som inneholder høye nivåer av syre, slik som kjøtt, og øke forbruket av elementer med lave nivåer av syre, så som sopp og poteter.

Formål

Hvis man følger alkalisk kosthold reduserer visstnok risikoen for flere sykdommer, for eksempel hjertesykdom, hjerneslag og kreft, og lindrer symptomer på dårlig helse, som for eksempel svake negler, elveblest og overflødig slim produksjon.

Betraktninger

Helsepersonell anbefaler ikke alkalisk kosthold, ifølge Stephanie Vangsness, som har en mastergrad i ernæring og helsefremmende arbeid. Vangness rapport dukket opp på Aetna Intelihealth hjemmeside, i en 8 september 2010, artikkel med tittelen "Alkaline Dietter og kreft:? Fakta eller fiksjon"