Digidexo.com

Hva kan man forvente etter en vasectomy tilbakeslag?

Noen menn bestemmer seg for å få en vasektomi for formålet med prevensjon bare for å ombestemme seg om å bli far igjen på et senere tidspunkt. Dette kan være på grunn av årsaker som for eksempel gjengifte, ekteskapelig innflytelse eller en endring i økonomiske forhold. Uansett årsak, kan vasectomy reversals være ganske effektiv i å gjenopprette fruktbarheten. Når operasjonen er utført, er det ulike fasene av bedringen som du kan forvente å oppleve.

Umiddelbart etter operasjonen

Når du våkner opp fra operasjonen, vil du være på postoperativ avdeling, hvor du vil bo for omtrent en time forutsatt at kirurgi og umiddelbar gjenoppretting er normale. Du har sannsynligvis vil føle groggy i løpet av denne tiden. Det kan også være kvalm og kan også kaste seg på grunn av de bivirkninger av anestesi. Anestesi også kan føre til hodepine og generell kroppsverk for de første par timene opp til et par dager etter operasjonen. Du vil merke at din scrotal området er fullpakket med et gasbind-lignende materiale, som holdes på plass av en atletisk supporter. Legen din sannsynligvis vil skrive deg minst to resepter: en antibiotika for å hindre smitte og en smertestillende medisiner. Du trenger noen til å kjøre deg hjem når du er løslatt fra kirurgi sentrum.

De to første ukene

De fleste urologer anbefaler sengeleie i minst 48 timer etter en vasektomi reversering. I løpet av denne perioden, og hever bena og bruke kjøleelementer kan bidra til å avlaste noen av de dvelende ubehag fra kirurgi. Hvis jobben din består i hovedsak av skrivebordsarbeid, kan du forvente å gå tilbake til arbeid etter ca tre dager. For de første par dager til en uke etter operasjonen, er den scrotal området trolig være hoven og forslått. Du vil bli bedt om å bære en atletisk supporter hele tiden, bortsett fra når du dusjer. Du kan dusje etter 48 til 72 timer etter operasjonen, men du bør avstå fra tub bad til den første uken har gått. Dine stingene skal oppløse seg selv i løpet av de første sju til ti dager.

Den tredje uken og følge

Din blåmerker, ubehag og hevelse bør være mye bedre. Hvis du opplever fortsatt smerte eller hevelse, kontakt legen din; noen vasectomy reversals kan føre til komplikasjoner som krever ytterligere legehjelp. De fleste leger anbefaler sine pasienter å vente til 3-4 uker etter operasjonen for å engasjere seg i seksuell aktivitet og utløsning. Ved den fjerde uken du også bør være i stand til å gjenoppta løfte tyngre gjenstander hvis det er nødvendig. Du kan begynne å engasjere seg i atletisk aktivitet omtrent mellom fjerde og sjette uker etter operasjonen. Såvidt fruktbarhet, graviditet priser varierer fra 30 til 70 prosent, med den gjennomsnittlige tiden for unnfangelsen være 12 måneder etter operasjonen. Sæd prøver er normalt testet ca tre måneder etter operasjonen for å sjekke på sædkvalitet og mobilitet.