Digidexo.com

Reseptbelagte narkotikamisbruk For kroniske smerter

Bruk av reseptbelagte medisiner for kroniske smerter starter ganske uskyldig. De fleste begynner å bruke disse medisinene på grunn av en svært konkret behov. Noen mennesker kan slutte å bruke disse medisinene lett, mens andre kan utvikle en avhengighet, og fortsette å misbruke stoffet utover sin medisinske verdi.

Typer Pain Medicine

Over-the-counter smerte medisin som Advil, Tylenol eller Aleve kan misbrukes, men er sjelden vanedannende. Andre smerte medisiner som er opiat-baserte pleier å være psykisk eller fysisk vanedannende. Noen eksempler er Hydrocodone, Oksykodon, Vicodin og Darvocet. Bruk av disse legemidlene for lengre perioder av gangen, eller uten smerter, tyder på reseptbelagte narkotikamisbruk.

Bruk eller misbruk

Avhengighet er forventet med mange smerte medisiner, og legen din kan foreslå alternative behandlingsformer for å hjelpe deg å gjenopprette. Hvis misbrukt, kan disse medikamentene ha en negativ effekt på fordøyelsesorganer, hjerte og nerver. Når legen fjerner deg av dine smertestillende medikamenter, er det på tide å slutte å bruke dem. I noen tilfeller kan du ikke føle forberedt på å slutte å bruke og ansikt abstinenssymptomer. Fortsatt bruk som utvikler seg til misbruk krever profesjonell konsultasjon fordi din kropp og sinn ikke kan avklare smerte fra avhengighet.

Søker hjelp

Det er mulig å slutte med å bruke smertestillende medisiner. Reseptbelagte narkotikamisbruk trenger ikke å være relatert til kroniske smerter. Tar reseptbelagte legemidler for nonmedical, fritidsbruk er også vurdert misbruk. Hvis du ikke kan slutte å bruke disse stoffene på egen hånd, finne en profesjonell rådgiver til å hjelpe deg. Det er nødvendig å se en lege for andre narkotika behandlinger som suboxone eller narcan behandling.

Potensial for Relapse

Kronisk smertebehandling har mange faktorer som påvirker suksessen. På ethvert stadium av utvinning, kan en person tilbakefall tilbake til selvmedisinering. Dette er en vanlig reaksjon i behandling av avhengighet, men å utvikle et system med støtte for nøkternhet vil øke sannsynligheten for å bo edru.

Bivirkninger av overmedication

Fortsetter å misbruke reseptbelagte smerte medisiner kan føre til psykiske lidelser, risting, svetting, hjerteproblemer og død. De første abstinenssymptomer er midlertidige. Omgir deg med støtte i utvinning er avgjørende for å få slutt på fornærmende syklus. Det er viktig å behandle smerte symptomer bortsett fra abstinenssymptomer. Aktivering av en avhengighet med fortsatt medisiner kan øke de negative bivirkninger av stoffet.