Digidexo.com

Slik Doner Plasma i Fort Worth, Texas

Slik Doner Plasma i Fort Worth, Texas


Plasma er den flytende del av blod. Bestående av mer enn 90 prosent vann og mindre enn 10 prosent proteiner og antistoffer, er plasma avgjørende for å forbedre livene til andre, inkludert de som lider av livstruende skader og blodsykdommer. Donerer er enkelt; din første donasjon tar mellom en og to timer og påfølgende avtaler ta mindre enn en time. Du kan begynne å donere en gang du har møtt Food & Drug Administration kvalifikasjonskrav.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din nærmeste Fort Worth Plasma Donation Center. Planlegge en tid og dato for å besøke sentrum for en fysisk eksamen og blod arbeid.

Gi sentrum med bevis på din identitet, for eksempel et førerkort, statlig ID-kort eller pass, og bevis på statsborgerskap, for eksempel fødselsattest eller personnummer kort.

Meet med plasma senterets lege for å gjennomgå en fysisk eksamen og svare på spørsmål om din medisinske historie. Blodet er trukket og testet og kvalifisert er da bestemt.

Sett av ca to timer for din første donasjon. Du vil tilbringe denne tiden hekta på en maskin som trekker blodet, fjerner plasma og returnerer blodet til kroppen din. Du oppfordres til å ta en form for underholdning for å holde deg fra å bli lei i løpet av donasjon prosessen. En bok, magasin eller iPod er bare noen få forslag.

Motta kompensasjon for din donasjon. Hastigheten varierer ut fra hvor du donere. Du er kvalifisert til å donere plasma to ganger i uken forutsatt at du bare donere en gang hver 48. time.