Digidexo.com

Hvordan vite om en er Growing Taller

Noen ganger når vi venter på å vokse høyere, kan det virke som vi ikke vokser i det hele tatt. Alle gevinster høyde forskjellig, men generelt, gutter opplever vekst spruter, og jentene har langsom og jevn høyde gevinst. De fleste jenter slutter å vokse mellom 16 og 18. Gutter noen ganger fortsette å vokse frem til 21.

Hvordan vite om en er Growing Taller

Velg en døråpning eller en plass på en vegg for å bruke til å måle fremgangen din. Stå i bare føtter med hælene presset mot veggen. Plasser en linjal flatt på toppen av hodet ditt, og bruke en penn for å markere stedet. Du kan gå tilbake til dette området hver måned for å markere og overvåke voksende. Du vil kanskje også skrive datoen nær mark.

Bruk maskeringstape for å markere flekker på døren eller veggen hvis du ikke ønsker å forlate permanente merker. Bruk en penn eller blyant til å skrive datoen på maskeringstape.

Ta hensyn til lengden av dere bukser og din skjorteermer. Når du er aktivt vokser, vil du kanskje merke at buksa blir for kort før de slites ut og ermene på dine langermede topper ikke lenger gjøre det til håndleddet.

Legg merke til følelsen av skoene dine. Hvis tærne begynner å føle overfylt i sko som ble passer godt, er føttene vokser. Hvis føttene vokser, du får høyere.

Hint

  • Sørg for å måle høyden på samme tid på dagen hele tiden. Våre pigger komprimere i løpet av dagen, forårsaker kroppen til å krympe litt. Du kan faktisk være en tomme høyere i morgen enn du er om natten.