Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Stinky Fungal Feet

Hvordan bli kvitt Stinky Fungal Feet


Hver gang føttene er i en mørk, fuktig og varmt miljø for lange perioder av gangen, for eksempel når når du bærer trange, uventilerte sko, løper du risikoen for å utvikle en sopp kjent som fotsopp. Holde føttene tørre hindrer sopp fra forming. Anti-sopp såper, kremer og spray kan drepe soppen. Hvis soppen er venstre ubehandlet, men kan det spre seg og føre til føttene å stinke.

Hvordan bli kvitt Stinky Fungal Feet

•  Plasser føttene under rennende varmt vann. Et badekar som fungerer best for dette. Fukt føttene.

Fukt anti-sopp såpe. Skrubb føttene med såpe, inkludert i mellom tærne og rundt neglene.

•  Skyll såpen av dine føtter.

Tørk føttene med håndkle.

Påfør anti-sopp krem eller spray til føttene. Les instruksjonene på emballasjen for riktig mengde til å bruke. Vask hendene med vanlig såpe og vann for å fjerne eventuelle left krem ​​eller spray.

Sett på et par bomullssokker. Eller, i sommer, kan du gå uten sokker og bruke sko som lar føttene utsettes for luft.

•  Gjenta hele prosessen to ganger om dagen så lenge skiltingen til krem eller spray angir. Hvis soppen ikke starter å gå bort i den avsatte tiden, se en lege.

Sett håndkle du brukte i trinn 4 i vaskemaskinen og vask med oksygen blekemiddel. Gjør dette med noen sokker du har på deg også. Den oksygenblekemiddel, som er farge-sikker, dreper trygt soppen, som hindrer spredning og kryss-kontaminering.

Hint

  • For å bidra til å forhindre fremtidige episoder av fotsopp, ta noen enkle forholdsregler, som grundig tørking føttene og mellom tærne etter dusjing. Dessuten er det en god idé å bære flip flops i offentlige dusjer.