Digidexo.com

Nasal Drip hos barn

Nasal Drip hos barn

Nasal drypp hos barn, særlig de som går på barnehage og skole, er en vanlig foreteelse. Nasal drypp hos barn er vanligvis ikke en alvorlig medisinsk problem, men hvis venstre ubehandlet kan føre til alvorlige medisinske tilstander som ørebetennelser og bihulebetennelse. Hjem behandlinger som økte væsker, bruk av vaporizers og over-the-counter decongestants og expectorants er vanligvis tilstrekkelig for å rydde opp nasal drypp, men om nødvendig barnelege kan foreskrive resept styrke medisiner for å behandle problemet.

Symptomer

Barn med nasal drypp kan ha symptomer på en rennende nese og snufser ofte. Deres rennende nese kan dryppe hele tiden eller kjøre overdrevent. Nasal drypp hos barn kan også føre til en sår hals og hevelse i mandlene og halsen vev, som fører til problemer med å svelge og spise. Barn med nasal drypp kan også ha en redusert appetitt. Barn som har nasal drypp kan også viser økt distraksjon eller irritabilitet og erfaring rastløshet og søvnvansker.

Årsaker

Nasal drypp hos barn kan være et resultat av en rekke sykdommer som luftveisinfeksjoner, forkjølelse og allergi. Alvorlige infeksjoner som kikhoste, bronkitt, vannkopper, røde hunder og roseola infeksjoner kan også føre barna til å ha nasal drypp.

Hjem Behandling

Saline nesedråper kan brukes til å behandle barn med nasal drypp å tynne slim og fremme helbredelse. Barn som har en sår hals på grunn av nasal drypp kan ha nytte av varme suppebuljonger og mildt kullsyreholdige drikker som ingefærøl. Oppmuntre barnet til å drikke rikelig med væske for å tynne slim sekreter og hindre dehydrering. Bruk ditt baderom til å skape et dampbad ved å lukke døren og la dusjen til å kjøre i 10 til 15 minutter. Dampen vil hjelpe barnet ditt blåse ut eller hoste opp lunger og slim i nesen og brystet ved tynning og løsne sta slimete. Løft hodet ditt barns madrass å fremme lettere å puste under søvn. Bruk en varm damp vaporizer sammen med lavendel eller eucalyptus oljer for å fremme raskere tilheling av kaldt symptomer og nasal drypp. Over-the-counter medisiner som slimhinneavsvellende midler og expectorants kan også gi lindring for nasal drypp symptomer.

Profesjonell behandling

Profesjonelle behandlinger vil variere i forhold til den underliggende årsaken barnet opplever nasal drypp. Din barnelege kan forskrive antibiotika for bakterielle infeksjoner som kan være årsaken kaldt symptomer og nasal drypp komplikasjoner. Reseptbelagte styrke decongestants kan også anbefales å tynne slim og klare lunger. Din barnelege kan også anbefale bruk av expectorants å løsne tykt slim, noe som gjør det lettere for barnet å hoste opp.

Betraktninger

Barn med allergi tendens til å oppleve flere forkjølelser, ørebetennelser og bihulebetennelse i forhold til andre barn, og som et resultat, kan lide økte anfall av nasal drypp. Forebygge allergi reaksjoner kan fremme forebygging av nasal drypp. Sjekk med din barnelege for mulige resept-styrke allergi medisiner og antihistaminer for å forebygge allergi infeksjoner og økt sjansene for å utvikle nasal drypp.